Blogolj!

Együnk halottakat – mondja egy svéd professzor!


Tudják ki az a Magnus Söderlund? Eddig én sem tudtam, pedig egy világraszóló barom… 

Ő az…

Egyszercsak feldobja az internet, hogy 

Az emberhús fogyasztás megmentheti a Földet - mondta a svéd professzor.

Mi van??? 

Ilyen nincs. Irány a google, mert ez biztos valami kamu. 

2.860.000 találat van a nevére ennek a félkegyelműnek. Tehát létezik. Olyannyira, hogy a stockholmi közgazdaságtudományi főiskolán dolgozik. 1993-ban szerzett PhD képesítést, 1998-ban docens lett, majd 2008-ban egyetemi docens. 

Na jó, de mondott-e ilyen bődületes baromságot? 

Állítólag a svéd TV4 nevű csatornának nyilatkozta a kannibalizmusra felszólító mondatokat ez az eszement. Nézzük. Nézhetjük. 

Bár így pénteken nem az igazi a „svédem”, de azért annyit ki lehet bogarászni ebből az egészből, hogy ez a szerencsétlen ökör tényleg az emberi hús elfogyasztásának, a klímára gyakorolt pozotív hatásáról beszélt a tévében. 

Söderlundról kis keresgélés után kiderült, hogy annyira szélsőbaloldali, hogy Lenin kutyafüle volt hozzá képest. Már mindenhol klímakatasztrófát vizionalizál, még a szellentésben is. Innen jutott el arra a következtetésre, hogy megennénk egymást, akkor csökkenne az üvegházhatású gázok kibocsátása. 

Söderlund eléggé ki van akadva azon, hogy a halottak húsának elfogyasztása jelenleg tabu, sőt az emberek konzervatívak a szokatlan ételek elfogyasztását illetően és viszonylag kevés emberhúst esznek. No, de a professzor szerint nem olyan soká az éttermekben is felszolgálnak majd nekünk emberhúst. 

Ez valami rettenetes. Ez elképesztő. Mi jöhet még? Nem szeretném továbbgondolni. 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83319/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Janos 2019-09-08 12:03:01
A riporternö hangjaban nem sok csodalkazas, vagy elkepedes viszolygas, van. Ugy beszel mint a vilag legtermeszetesebb dolgarol volna szo. A professzorrol nem is beszelve. Mint ahogy csak az iden idaig több mint 200 löfegyveres tamadas volt / nincs szabad fegyvertulajdon mint az USA ban/ es ezen mar senkinek nem kell csodalkoznia. Megeröszakolasok, csoportossan is, kessel valo tamadasok autofelgyujtasok es meg sorolhatnam. Ez lett a hetköznap Svedorszagban. Nem no-go zonaban fenyes nappal egy csecsemöjet karjaban tarto nöt aki orvos is volt lelönek. Es ez nem ugy nez ki hogy ez javulni fog.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2019-09-08 10:47:32
Kemény, de igaz !!!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-09-07 05:48:32
Hányingerem van, okáthatnákom van, és azon morfondírozom , hogy élve vagy dögölve lehetne.-e ezt az férget, patkányt eljuttatni mondjuk Kenyába az oroszlánok , krokodilok közé egy morzsányi kajának, hogy ott cafatokra tépve legyen egy falat falatuk az állatoknak !! Mindezt természetesen a Föld megmentése érdekében, a marxista - leninista - globalista KLÍMA katasztrófa, a klíma tragédia, a klíma gyötrelem, a klíma brutalitás, a klíma , klíma , klíma , klíma , klíma ,, klíma érdekében tenném, meg azért, hogy kevesebb fing kerüljön az atmoszférába , a világűrbe, a kozmoszba....a nagy semmiségbe !!!! És hangoztatva az egész világon , hogy írtsuk a barmokat, az agyalágyultakat, a csótányokat, a varangyos békákat !!!!!
Válaszolok
kata 2019-09-06 19:44:44
Ezeknek végképp befellegzett! Támogatnák a nekrofíliát, a testvérek közötti szexuális életet, most pedig embert akarnak enni? Össze kellene gyűjteni ezeket az elfajzottakat, és soha nem engedni normális emberek közé! Azért kíváncsi lennék, ha ennek a baromnak tényleg emberhúst kellene enni, megtenné-e? Lassan alig marad normális svéd, de megérdemlik a sorsukat!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-09-06 19:17:34
Ez nem egy barom, hanem szó szerint egy ÁLLAT !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?