Blogolj!

A halott gyereket sem tisztelik a román ultrák – videó


Igazi büdös bunkók. De amolyan nagyon sötét igazi büdös bunkók. Akik nem tisztelnek sem Istent, sem embert. Fütyülnek, miközben egy gyerekre emlékeznek a pályán. Ezek a román ultrák.

Alig több mint egy hete tudatta a világgal Luis Enrique, korábbi spanyol szövetségi kapitány, hogy elhunyt a kilenc éves lánya, Xana. Döbbenetes tragédia, megszakadt az ember szive, amikor nézte a képeket a mosolygós gyerekről. Felfoghatatlan. 

Csütörtökön román–spanyol labdarúgó-mérkézést rendeztek Bukarestben, amely előtt egyperces gyásszünettel szerettek volna megemlékezni Xanáról. Szerettek volna… Mert ezek az igazi sötét bunkó román ultrák fütyültek. Mint az állatok… Könnyen elképzelhető, hogy nem tudták miről van szó, mert képességek híján nem olvasták mi történt, vagy süketek és nem hallották, hogy mit mondanak be a „hangosba”. 

Gyanús, hogy mégis inkább igazi sötét bunkók. Ők, akik rendszeresen összeverekszenek egymással a saját szektorukban, ők akik folyamatosan verbálisan vegzálják a magyarokat, ők akik szerint a döglött magyar a jó magyar, ők akik szláv karneválként ünneplik Trianont. 

Érdemes nézni a videót, amelyen látszik, hogy Cosmin Contra szövetségi kapitány és a román játékosok is döbbenten figyelik mi történik, bennük talán van némi jó érzés. A román ultrákban, tudják azokban a sötét bunkókban egy szemernyi sincs. 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83294/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
éva válasza: éva bejegyzésére 2019-09-06 21:50:18
jav: kikupálódásukhoz!
Válaszolok
éva 2019-09-06 21:48:54
Szőrös talpú, bocskoros, hegyi kecskepásztorok leszármazottai. Antiszociális, őskori kőbunkók! Annyira elmaradottak, hogy több ezer év kell ezeknek a kikupálódásához! ALJADÉKOK!
Válaszolok
kata 2019-09-06 21:11:35
Aljas, sunyi elmaradott kőbunkók! Ezeknek a szótárában nem szerepel az érzelem, az értelem, az együttérzés. Ha lehet ilyet mondani, ebben az egészben annyi a jó, hogy az egész világ láthatta, hogy viselkedik a román! Talán jobban meghallanak bennünket , és az ottani magyarokat, hogy mit kell kiállniuk ezektől az elvetemedett gazemberektől mindennapjaikban.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-09-06 19:21:36
Nemhiába mondják a normális (mondom: a normális) emberek, hogy a románoknál aljasabb, mocskosabb embereket még hordott a Föld a hátán.
Satnya véglények !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?