Blogolj!

Márki-Zay Péter a saját farkába harapott


Tudom, gusztustalan a cím, ha az ember vizuális típus – mindenki az –, de tekintsünk úgy a hódmezővásárhelyi amatőr közigazgatásbúrra, mint egy kígyóra. Így már nem olyan rossz a helyzet.

Márki-Zay Péter a ma megjelenő 168 órában – semlegesobjektív kiadvány – nyilatkozik arról, hogy milyen érzései vannak, amikor Lázár Jánossal beszélget. Szerinte Lázár tart attól, hogy a beszélgetést esetleg rögzíti a városvezető. Miből gondolna ilyet az országgyűlési képviselő? Csak nem abból, hogy hivatalbalépését követően MZP először azzal került be a hírekbe, hogy felveszi a kollégiáival folytatott beszélgetéseket. 

Ezzel elérte, hogy senki nem beszél vele komolyan és őszintén. A szeretet hatalma félelmet szült Hódmezővásárhelyen. Bevallom, ha arra járnék és ismét összefutnék az önjelölt politikai elemzővel, akkor én sem szívesen beszélgetnék vele négyszemközt. Vélhetően nem vagyok ezzel egyedül. 

A kígyó a saját farkába harapott. A hódmezővásárhelyi képviselő nem beszélhet a városi elöljáróval, mert attól kell félni, hogy a polgármester illegálisan felveszi a beszélgetést. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83266/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-06 19:12:24
Erről egy régi - közkeletű - mondás jutott eszembe:
• Ahhoz képest, hogy milyen sok őrült van körülöttünk, nem is olyan nagy a világ.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?