Blogolj!

A Momentum új jelszava: politikát az iskolába!


Újra leszállt a lila köd az olimpiagyilkosoknál. Most azt találták ki, hogy az iskolában kell politizálni. Megőrültek? Dehogy! Csak hozzák a formájukat.

Nagy Károly politikát vinne az iskolába

Van a Momentumnak ez az üttörőcsapata, a TizenX. A pionyírok között van egy igazán bődületes örsvezető Nagy Károly, aki azzal aranyozta be a tanévkezdést, hogy posztolt egyet a Facebookon. A szokásos bullshit – szar minden… – mellett azért irányt is mutatott, bejelentette, hogy mi a játszótéri brigád iránya: 

A Momentum TizenX azért jött létre, hogy a középiskolákban is terjessze a demokratikus eszmeiséget…

Ez hiányzik szegény diákoknak! Úgy kell nekik a Momentum demokratikus eszmeisége a matek és a fizika közé, mint egy jobban sikerült hátbavágás. Lemegy mondjuk egy rendesebb 45 perc után – ampermérő, stb. – jön majd egy momentumos ürge és elmondja, hogy Orbán Viktor egy diktátor, nincs sajtószabadság és különben is mindenkinek nagyon rossz. 

Azt hiszem amúgy a Momentum az a párt(ocska) – ócska… –, amelyik nagyon komolyan hisztériázik, amikor egy kormánypárti politikus, leszegett fejjel, némán elsétál egy iskola mellett, mert az olimpiagyilkosok szerint ez maga a politikai kampány kicsúcsosodása. Erre most nyiltan bejelentik, hogy be kell vinni a politikát a középiskolába és terjeszteni kell a Momentim eszmeiségét. 

Mondjuk ezek szerint van neki… Eddig csak a rombolásról szólt ez az egész párt. Most a diákok fejébe és életébe mászna bele. Úgy gondolják nekik ezt is lehet. Hát nem. Nem lehet. Nekik sem. Hagyják szépen békén a diákokat. 

Amúgy Nagy Károly a XVIII. kerületben indul. A Momentum, az MSZP (haha), a DK (pláne), a Párbeszéd (mi?), az LMP (az még van?), a Márki-Zay párt (tagtalanok) és a Jobbik (nácik?) támogatásával. Ennyit róla. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83166/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-05 20:29:34
Ezeket a hibbantakat egyáltalán nem zavarja, hogy a jelenleg érvényes törvény szerint - többek között - az oktatási intézményekben TILOS bármilyen politizálás ?!
Egyébiránt:
• Még a leggügyébbeknek is lehet ötévente egy jó ötletük. Már csak néhány tíz év, és nektek is lesz egy !!!
Valamint:
" Csak két dolog végtelen a világon: a világegyetem és az emberi butaság. "
(Albert Einstein)
Válaszolok
kata 2019-09-03 16:24:10
Ezek az ország megrontói ha betennék az iskolákba a mocskos patájukat, legfeljebb olyan követőkre találnának, mint a trágár blanka. Ami ugye hiányzik nekik, mint üveges tótnak a hanyatt vágódás. A vidéki iskolák nagy részében pedig tárt karokkal fogadnák ezeket a beképzelt kreténeket. A vidékiekről már amúgy is kifejtették a véleményüket! Takarodjatok a gyerekek közeléből, a törvény rátok is vonatkozik!! Amikor Orbán játékokat vitt egy óvodába, majdnem keresztre feszítették! Aljas férgek!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?