Blogolj!

Beszólt Orbán Viktornak és a magyaroknak London pakisztáni polgármestere


Sadiq Khan szerint Európában ugyanazok a folyamatok zajlanak, mint a harmincas években, a londoni városvezető célpontja Donald Trump és Orbán Viktor.

Sadiq Khannak van baja…

Ő is ott volt Varsóban, a második világháború kitörésének 80. évfordulóján tartott megemlékezésen és mindjárt fel is szólalt. Egy laza kézmozdulattal párhuzamot vont 2019 és az 1930-as évek között, amikor Németországban elkezdett kibontakozni Adolf Hitler hatalma, ami a világégéshez vezetett.

Ergo: a pakisztáni felmenőktől származó polgármester szerint most is háború felé közeledünk. 

Azt fejtegette, hogy ugyanazt látjuk, mint a 30-as években, vagyis karizmatikus vezetők emelkedtek fel a gyűlölet hullámain, hogy közösségeket fordítsanak egymás ellen. És ma ugyanez történik, elég, ha azt nézzük, hogy miként beszél Trump, illetve több, már sikeres vezető az öreg földrészen, Budapesttől Varsóig, Rómától kezdve, Párizson át, a brit fővárosig. Azt állítják, hogy az iszlám nem fér össze a Nyugattal. Ezek a politikusok az emberek félelmére játszanak ahelyett, hogy orvosolnák azokat. Ez történik a lengyeleknél, magyaroknál, olaszoknál és a franciáknál is.

– idézte a Népszava a londoni városvezetőt. 

Bár a baloldali napilap szerint Khan névszerint említette Orbán Viktort, ám ez az eredeti, Reuters hírügynökség által közölt hírből nem köszön vissza. 

Ezzel együtt is biztosra vehetjük, hogy a londoni polgármester ellenségének tekinti Orbán Viktort és Donald Trumpot is. Meg mindenki mást is, aki nem ért vele egyet. Érdekes, azokat a bevándorlókat nem ítéli el hangosan, akik robbantanak, késelnek, gyilkolnak. 

Tette mindezt egy megemlékezésen. Elegáns…

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83126/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-02 17:00:31
Mindenki jobban járt volna - a gügye muszlim londoni polgármester is -, ha csendben maradt volna.
Ha valaki marhaságokat akar mondani, legjobb azt a megoldást választani: üvöltse bele otthon egy kályhacsőbe a mondandóját.
Ez az agyalágyult ökör már régen nem lesz polgármester sem Londonban, sem másutt, de Orbán Viktor még akkor is Európa vezető politikusa lesz !!!
Világos, te fafejű ripacs ?!
Még valami:
A DALAI LÁMA tíz legfontosabb jótanácsa közül az utolsó:
" 10.) Évente egyszer menj el olyan helyre, ahol még nem voltál! "
Hát, ideje volna végre elmenned oda, ahová mi - józanul gondolkodó - magyar honpolgárok titkon kívánjuk !!!!!!
Válaszolok
kata 2019-09-02 13:21:20
Be ne próbálja mesélni ez a majom, hogy egy szót is ismer a történelmünkből! A kibic kussoljon, ne ugasson bele abba, amihez nem ért. Foglalkozzon azzal, ami rá van bízva. Ahogy elnézem otthon nem boldogul, nem kellene a drága idejét arra pazarolnia, ami nem a feladata. Egyébként senki nem kérte a véleményét.
Válaszolok
Father 2019-09-02 10:41:30
Ezt az ún. felszólalást könnyebb volt kiböfögnie,mint felsorolni a terrorcselekmények áldozatainak névsorát.
Szemét bunkó állat!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?