Blogolj!

Gyurcsány Ferenc a fideszeseknek: „Hű, de hülyék vagytok!”


És akkor megvagyunk: a patkányozás és a birkázás után immár hülyék is a fideszesek. Mondjuk nem mindegy, hogy ki mondta.

Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook

A HVG írt egy cikket, aminek a címe a következő: 

A Fidesz megint azzal kampányol, hogy Gyurcsányék le akarják bontani a határzárat

Mit ír erre Gyurcsány Ferenc a Facebook oldalán, amikor megosztja a cikket? 

Hű, de hülyék vagytok. A franc se akarja lebontani a kerítést.

Valószínűleg nem a HVG-re gondolt a nemzeti elkúró, hanem arra a bő 2,8 millió emberre, aki egy évvel ezelőtt a Fidesz-KDNP pártszövetségre szavazott. Gyurcsány szerint ők hülyék. Sőt: hű, de hülyék. 

Nincs ehhez mit hozzáfűzni. Patkány, birka, hülye – ezt gondolják az ellenzékiek azokról, akik a kormánypártokkal vannak. 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83015/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Szabó 2019-09-02 02:10:37
Nem azért, de kedves aprócska felesége azt mondta, hogy a kerítés teljesen fölösleges és gonosz, DE "drágább lebontani, mint hagyni" (fenntartani?), ezért (egyelőre) nem tervezik a lebontását, csak kettőre.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-31 16:13:57
Nincs mese !
Már régen aktuálissá vált, hogy átírjuk a korábbi - közismert - jelző fokozásokat, emígyen:
Hülye - hülyébb - leghülyébb >>>>>> rendőr - postás - gyurcsány(i) furcsány ferkó.
Válaszolok
Suarez jr. 2019-08-31 04:12:26
Kata akkora véleményt vágott le erről a bukott , korrupt, csaló, sikkasztó csatorna patkány, féregről Gyurcsányiról, meg a bulesz migri, szarvasmarha fejű, csatakanca, nőstény , marxista, leninista, globalista, kommenista csatorna patkány Gyurcsányi Fittelína Böszménéről, hogy azt nehéz egyből felül írni, ezért majd holnap fogok ismét jönni....
Válaszolok
kata 2019-08-30 21:28:22
Ez az utolsó, aljas, tolvaj gazember az elszámoltatás szót csak akkor merje kiejteni a hazug, mocskos pofáján, ha ő maga, és a komcsiivadék tehén akar elszámolni az általuk ellopott állami javakkal! Valamint elszámolnak kisded játékaikkal, ami vagy elévült, vagy más ment helyettük börtönbe! Hiába vered magad, mint az igazság felkent bajnoka, nem felejtettük el egyetlen gazemberségedet sem te mocskos hazaáruló! Hiába terelsz, tolvajozol le másokat, magad vagy a legnagyobb tolvaj, és az országra nézve óriási szégyen, hogy nem vagy börtönben a sleppeddel együtt! Csak remélni tudom, hogy októberben méltó helyedre küldenek a választók, és az álszent nejednek sem lesznek nyugodt éjszakái az új bizottság megalakulása után Brüsszelben. Mert hiába reménykedtek, addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Titeket is utolér előbb-utóbb a büntetés, amire jócskán megértetek!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?