Blogolj!

Semmi különös: újabb bűnöző az ellenzék mellett


Mit is lehet erre mondani? Csak a szokásos: sajtóértesülések szerint egy nyolcszor elítélt férfi tűnt fel a csepeli vörösök mellett.

Az állítólagos Hazafi jobbról a második

A helyzet a következő: Hazafi Attilát legutóbb 2013-ban ítélték el és akkor jogerősen négy év letöltendőt kapott befolyással üzérkedés bűntette miatt. A férfi állítólag MSZP-s politikai tanácsadóként mutatkozott be az ügyfeleinek és ez volt a nyolcadik eset, hogy elítélték. A csepel.info értesülései szerint egy Hazafi Attila nevű férfi jelent meg a kerületi ellenzék mellett és lássunk csodát ő is úgy mutatkozik be mindenkinek, hogy az MSZP politikai szakértője, tanácsadója. 

A csepeli portál így fogalmaz: 

Információink szerint Hazafi Attila részt vett a csepeli ellenzéki háttértárgyalások egy részén is. Amennyiben a két azonos név és tevékenység azonos embert takar, nem csak tárgyalt az MSZP nevében, de akár “táskás emberként” is megjelenhetett csepeli vállalkozóknál, különböző előnyöket ígérve nekik az ellenzéki összefogás győzelme esetére. Csepelen az ellenzéki pártoknak matematikailag nagy esélyük van megnyerni a választást, így biztosan vannak olyan vállalkozók is, akik szeretnének garantáltan biztos és busás hasznú önkormányzati megrendelésekhez jutni.

A helyzet az, hogy Csepelen, amúgy is kicsit fura az ellenzék összetétele. Nézzük az elítélteket, van belőlük bőven. Közös ellenzéki jelölt Szenteczky János, akit korábban aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt ítéltek el jogerősen, de több rendbeli hűtlen kezelés vádjával áll még büntetőeljárás alatt. Ott van még Takács Krisztián, akit korrupciós bűncselekmény miatt ítéltek el, de magánokirat hamisítás okán is megrángatta már őt a bíróság. Hozzájuk képest Horváth Gyula kismiska, hiszen a DK lokális elnökét még csak első fokon ítélték el rágalmazás miatt. 

Csepelen a szoci között volt már pedofil, ügyfeleket átverő ügyvéd, de ugye emlékszünk még Deme Gáborra, aki kettős gyilkosság miatt kapott életfogytiglant.

Így néz ki a baloldal Csepelen. Kellemetlen emberek helye lett… 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82929/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?