Blogolj!

Kádár Jánost sírja vissza a Gyurcsány-párt?


Rántotthús-demagógiával rontott a nemzetre az Apró–Gyurcsány-villából a balliberális brancs konyhafőnöke.

Fotó: Mandiner.hu

Sok szeretettel gratulálok a Demokratikus Koalíciónak! Augusztus 26-án az év legdemagógabb sajtóközleményét sikerült kisütnie a Gyurcsány házaspár(t) családi politikai vállalkozásának.

A magyar köznépért az Apró–Gyurcsány-villából aggódó, a Rózsadombról európai minimálbért és -nyugdíjat vizionáló milliárdosok ezúttal azzal a hazugsággal etetik a trükkök százaira éhes(?), amúgy jobb sorsra érdemes lakosságot, miszerint a magyaroknak már a rántott hús is elérhetetlen luxus.

A nyilatkozat ügyefogyott és népbutító DK-demagógiája olyan szúrós szagú, mint az odakozmált estebéd, muszáj szó szerint idéznem!

„Egy év alatt majdnem harminc százalékkal drágult a sertéshús, és a sertéspestis miatt további áremelkedés várható. A Demokratikus Koalíció követeli, hogy a kormány sürgősen intézkedjen az elszabaduló húsárakkal kapcsolatban. A magyarok már így is napról napra élnek, egyre nehezebb körülmények között. Lehet, hogy a fideszes oligarchák magasról tesznek a horror árakra, mert megengedhetik maguknak, hogy kilószámra vásárolják a wagyu marhát, de mi, európai magyarok szégyennek érezzük, hogy egy átlagembernek már a rántott hús is elérhetetlen luxus.”

Szóval ezek az európai magyarok (hogy nem sül le a bőr a képükről...) – értsd: Szakács Fletó és segédséfje, Gyurcsányné – onnan a rózsadombi luxusból üzengetnek a kormánynak és polgároknak is, hogy ki mit tegyen, és ki mit egyen. Gyurcsány a spájzban? Vagy a (boszorkány)konyhában? Ez lenne a burzsoázia diszkrét bája? Nem, nem annyira, mintsem szánalmas, álszent és képmutató erőlködés a luxuskörülmények között éldegélő és luxusételeket kóstolgató luxusházaspáros részéről az átlagembernek kinevezett egyszerű hazánkfia rántott húsa után kapadozni.

Hogy stílszerűek legyünk, a DK jelen politikai teljesítményével a gulyáskommunizmust idézte meg, megpróbálván visszacsempészni a történelem szemétdombjára került kádári államszocializmus hamis, krumplilevesbe ojtott nosztalgiáját.

Egy valamit azonban sajnos kifelejtettek a rántotthús-demagógiából! Ez az attrakció a következő zárótétellel lett volna visszavonhatatlanul, tökéletesen konyhakész à la Burzsoá Nyugdíjasok:

„Száz forint a hideg lángos, gyere vissza, Kádár János!”

Most komolyan: semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek?

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82841/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gyurcsány Ferenc,Kádár János
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-27 12:40:23
Ennél a furcsány tömegbelövető, notórius hazudozó, gyökér majomnál kevés hülyébb van a magyar politikusi porondon, de reméljük, hogy egyszer vége szakad már az állatságainak.
Ebben a furcsány mizériában az a legborzasztóbb, hogy még mindig akad ebben az országban, aki erre a hitvány senkiházira szavaz !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?