Blogolj!

Képmutató Fletó undorítóan túltolta a demagógiát


Aki kurva sok bort iszik, hajlamos hasonlókat okádni, mint hogy Orbánék éppen Brazíliában teszik tönkre a magyar unokák jövőjét. Könyörgöm, nem kell olyan messzire menni: valakinek ez idehaza az ország kormányrúdjánál már sikerült!

Fotó: MTI/Kovács Attila

Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc már megint kurva sok bort ivott, és miközben rossz szokásához híven elfelejtett tükörbe nézni, sikerült csúcsra járatnia a vizet prédikálást.

Avagy Képmutató Fletó undorítóan túltolta a demagógiát.

Történt, hogy a Dobrev Klárával keresztezett magyar férfi-Greta Thunberg nagyon, de nagyon aggódni kezdett az amazonasi esőerdőért. Így hát teli torokból ordít az emberiség tüdejének megmentéséért. Ami még éppen derék dolog is lehetne – lehetne, ha nem keverné bele a klímavédelembe és a brazil erdőtüzek, erdőirtások elleni partizánharcba a mi kis magyar belpolitikánkat.

De akinél a kígyók csak kígyóznak, attól nem is várhatunk mást, csak a (szar)kavarást.

Szóval Gyurcsány szerint tulajdonképpen a nemzeti szuverenitás jegyében éppen magyar unokái életét, jövőjét teszi tönkre Bolsonaro brazil elnök a világ másik szegletében. Ezért a „megveszekedett ámokfutásért” pediglen Bolsonaro és Orbán a hibás.

„A nemzeti szuverenitás nem nemzeti önzés, nem bezárkózás, nem a világ közös gondjaitól való primitív elfordulás. A nemzeti szuverenitás nem a kormányzók korlátlan felhatalmazása, hogy a hatalom megtartása érdekében csapdába ejtsék Európa vagy a Föld jövőjét. És igen, úgy látom, hogy Bolsonaro és Orbán egy tőről fakadó politikusok. Saját anyjukat és a mi gyerekeinket is eladnák szavazatokban számolt harminc ezüstért. Az egyesült emberiség közös ügyeinek Júdásai ők. Nem kellene keresztfán végezni miattuk”

– tolja fullba a műhisztit a szebb napokat látott szocialista párt közös ügyeinek Júdása, a mai egybesült balliberó tábor Keresztapája.

Feri tehát arról vizionál, hogy Orbánék éppen Brazíliában teszik tönkre a magyar unokák jövőjét. Könyörgöm, nem kell olyan messzire menni: valakinek ez idehaza az ország kormányrúdjánál már sikerült!

Mert éppen a Gyurcsány-kormány volt az, mely a végsőkig eladósította az országot, a gazdasági csőd szélére sodorta, egekbe röpítette az államháztartási hiányt és a GDP-arányos államadósságot, kiárusította hazánkat az IMF-nek, a nemzetközi multiknak, a globális nagytőkének, a külföldi politikai és gazdasági érdekeknek, devizahitelcsapdába csalta a magyar lakosságot, nem is beszélve arról, hogy büdöset szart a nemzeti széttartás vitorlájába, hadd fröccsenjen minden magyarra határon innen és túl. Magyarellenes intézkedései több millió embert hoztak kilátástalan helyzetbe, és veszélybe sodorták nemzedékek jövőjét.

Ki is tette akkor tönkre a magyar unokák jövőjét? És ha már ily dicstelen cselekedetekkel került a magyar politika szemétdombjára, legalább miért nem marad csendben?

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82800/pics/lead_800x600.jpg
Bolsonaro,Brazília,gazdaság,Gyurcsány Ferenc,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-27 13:09:08
Ez a "gyökkettő" furcsány furkó ferkó pontosan úgy van bekötve, mint a viccbeli Móricka, akinek mindig mindenről csak a p...a, meg a dugás jutott eszébe.
Ennek a hitvány hazudozónak meg mindenről csak a "zorbán Viktor" jut eszébe.
Mondjuk, aki már ennyire elitta azt az állítólag valaha még meglévő eszét is, attól nem is nagyon várható más !!!
Csak azt kéne már végre kideríteni, hogy ki az a hibbant "illetékes efftárs", aki nap, mint nap a kamera, meg a mikrofon elé engedi ezt az agyalágyultat !!!!
Válaszolok
kata 2019-08-25 19:42:47
Ha valaki, ez a nyomorult hernyó rég megérett a vigyorgóra! Ez tényleg nem normális. Ahányszor megszólal, annyiszor csinál hülyét magából. Ki kellene vonni a közéletből, mert már nagyon idegesítő. Ez a féreg iszonyú károkat okozott az embereknek, az országnak, és még meg meg szólalni. Minden nap el kell mondani, mit is követett el ez a gyalázatos, és ha elégszer mondjuk, talán ennek a kreténnek is eljut a tudatáig! Valószínűleg az asszony és az anyós is észrevette, hogy valami hiba van a ferenc testvér fejében, ezért is aktivizálódott . Fletónak az is a baja, hogy nagyon szelektív a memóriája, és maga is elhiszi, amit összeköltött magáról. Ezért nem érti, miért nem ismét ő a miniszterelnök. Mi viszont nagyon is értjük,és teszünk róla, hogy ez soha ne következzen be.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?