Blogolj!

BREAKING: Bangónéval indította kampányát az összefogás


Vártuk, de nem gondoltuk volna, hogy ez megtörténik. Bangóné Borbély Ildikó – tudják a fideszeseket patkányozó szocialista asszony – azonnal belevetette magát az önkormányzati kampányba.

Bangóné Borbély Ildikó és a szigetszentmiklósi MSZP elnöke Ladányi Sándor

Bangóné Borbély Ildikó Szigetszentmiklóson jelent meg egy pártrendezvényen. Varju László társaságában gyengítette az összefogás jelöltjeit, amiből mindjárt levonták azt a következtetést a helyiek, hogy az ottani ellenzék egyetért a patkányozással. 

Szánalmas a magyar ellenzék. De tényleg. Tekintsünk el attól, hogy például Szigetszentmiklóson vállalhatatlan vendégek társaságában indították el azt a kampányt, amihez nem tudtak tíz jelöltet összeszedni. Kilenc helyi jelöltjük mellett a tizediket a szomszéd városból, Szigethalomról hívták át. Hihetetlen, hogy egy agglomerációs városban nincs tíz olyan önkéntes, aki ellenzékiként vállalná az indulást egy választáson.

Bangóné, Varju és az ellenzék – importtal lett tíz jelöltjük

És akkor ehhez még odateszik Bangóné Borbély Ildikót, aki ugye „kurva erős képeket rendez” és szerinte ugye a Fidesz szavazóinak létszáma azért ilyen magas, mert „sok a patkány Magyarországon”. Kabaré. Nyilván mindenkinek megvan a maga keresztje, de ez már nem is kereszt, hanem egy hegynyi feszület. 

Olyanok, mintha nem is akarnának nyerni. A lényeg: Bangóné visszatért, ott van az első sorban, mi készülhetünk az újabb hangzatos nyilatkozatokra. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82596/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ernest 2019-08-20 06:16:04
A bizonyíték arra, hogy az agyhalál után is van élet! Kell a hülye akit előre tolnak szerényen! :D
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-19 19:15:16
Erre most mit is mondhatnék ?!
Ennél a húgyagyú luvnyánál, meg a varnyú efftársnál "alkalmasabb" embereket keresve sem találhattak volna !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?