Blogolj!

Még sincs vége az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiájának!


Előbukkant ugyanis egy MSZP-s aktivista, aki hiteles és valódi szociáldemokrataként elindul a polgármester-választáson. Fel is pörgött a ballibsi hiszti!

Balra az új polgármesterjelölt. Jobbra pedig Ildikó... Fotók: Facebook/Cséplő Dániel

Ha azt hitték, az érdektelenséggel vegyített bohózatba fulladt, marakodással, intrikákkal, csalásvádakkal színesített előválasztással véget ért az ellenzék ferencvárosi kutyakomédiája, hát nagyon nagyot tévedtek.

The show must go on!

Miután a bukottak még párviadalban a magyar politika női Juhász Péterje, Baranyi Krisztina győztesen került ki az ösztrogénszagú ballibsi cicaharcból, hiszen lenyomta Jancsó Andreát (hogy ki kit támogatott, és ki kit ekézett a pártocskák közül, abba ne menjünk bele, mert hétről hétre változott...), máris kapott egy új ellenfelet a Fidesz-KDNP-s Bácskai János mellett. Független polgármesterjelöltként, hiteles és valódi (saját szavaival élve: „fundamentalista”) szociáldemokrataként elindul ugyanis az október 13-i választáson egy bizonyos Cséplő Dániel is, akit eddig leginkább MSZP-s aktivistaként ismertünk.

Nem véletlenül, hiszen közösségi oldala tele van olyan fotókkal, ahol szoci dzsekiben kampányol hol a patkányozó Bangóné Borbély Ildikónak, hol az ittas vezetésről hírhedtté vált Burány Sándornak, hol a P-től „igazolt” szegfűs főpolgármester-jelölt Karácsony Gergelynek.

A ballibsi bagázsban persze máris csúcsra jár a sivalkodás és a hiszti!

Hiába, no, az elvtársak nem szeretik ezt a mi kis demokráciánkat, nem engednék, hogy virágozzon minden virág. Cséplő saját bevallása szerint korrupciómentes, humánus, tiszta, zöld és élhető IX. kerületet teremtene, amibe nem fér bele az elvtelen ballibsi összeborulás bűze. Ahogy fogalmaz, nem kellenek a szerinte baloldalt eláruló, általa bukott (mint Gyurcsány) vagy kollaboráns politikusnak (mint Ungár, Csárdi) nevezett emberek hiteltelen alkui.

A Gyurcsány-párt és az MSZP a szokásos stílusban kezdte ütlegelni a demokrácia új baloldali bajnokát. A DK-lakájmédia „szélhámosnak” minősítette, a szocik új fenegyereke, a pártökle Bihal Dávid pedig (lásd feljebb) „csírának, szánalmasnak és árulónak”.

Én pedig csak egy kávét kérek. Mert ezeknek már lefőtt.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82563/pics/lead_800x600.jpg
Cséplő Dániel,ellenzék,Ferencváros,MSZP,önkormányzati választás,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-19 19:27:51
Hát,......
• Ahhoz képest, hogy milyen sok őrült van körülöttünk, nem is olyan nagy a világ !!!!
Én meg büszkén vállalom, hogy másodpercenként többet felejtek, mint amit ez az agyhalott valaha is tanult.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?