Blogolj!

A stílus maga az ember: Bangóné és Nagy Blanka szintjén Kéri László is


Szerencsére tudjuk: miközben a kutya ugat, a karaván azért halad...

Alaposan feltöltődhetett forró nyári pihenőjén Kéri László, a balliberális politológust ugyanis érezhetően felpaprikázta az uborkaszezon. Túlértek benne a gondolatok, mint befőttes üvegben az elfuserált kovászos uborka, és indulatos szentenciáit ránk is hányta a minap az ATV Egyenes beszédében.

A kommunista érában legkevésbé sem egyenes beszéden szocializálódott bukottak még „szakértő” már-már Orbán Viktor és a Fidesz bukását látja az önkormányzati választásokban. „Zsúrpubi” László ezért olyannyira betorzult, hogy – a modern szocialista korszellem mocskos szájú példáit követve – patkányozós és arcon baszós elvtársnői, bizonyos Bangóné Borbély Ildikó és Nagy Blanka stílustalanságát öltötte magára.

Mit mondjunk, ez sem állt neki jobban, mint a vörös nyakkendő vagy a televíziózás szemétdombjára került Heti Hetes egyik fingszagú széke.

Az állandó tévedésben tévedhetetlen, amatőr közjós földindulásszerű politikai változásokat vár október 13-ától. Lelki szemei előtt KariGeri főpolgármestersége és sok-sok ellenzéki városvezető sikere. És orgazmikus erővel, gejzírként tör ki belőle a Bangónéval keresztezett Nagy Blanka:

„A lakosság is rá fog kényszerülni, hogy neki sokkal fontosabb itt helyben ez az utcán minden nap látható képviselője, mint akik Pestről állandóan ugatnak neki, hogy rettegj a migránsoktól meg a Sorostól, meg tereli őket a nemlétező stadion nemlétező fociját nézni!”

Trágár László az ellenzéki diadalmenet után tüzes utcai demonstrációkat vizionál – hongkongi mintára –, ahol az újdonsült helyhatósági főmuftik az élére állnak az állítólagos elemi népi fölháborodásnak és elégedetlenségnek, majd e banzáj és happening aztán jól alapjaiban megrengeti a Zorbánt.

Nem is oly apró bökkenő, hogy a Duracell-elemmel töltött elemzőt úgy általában nem zavarják a tények.

Például hogy a cseppet sem kormányközeli Závecz legfrissebb mérése szerint gyakorlatilag soha nem látott fölénnyel vezet a Fidesz (a biztos pártválasztók között 53 százalékon áll), míg az ellenzék romokban hever. A balliberális brancs a sebeit nyalogatja, valamint zsarolásba ojtott kiszorítósdi-cicaharcával foglalatoskodik a főpolgármester-jelölti bohózattól kezdve Erzsébetvároson, Vácon és Pécsen át Orosházáig és Békéscsabáig. Az elnyomott nép elemi fölháborodásának szagát is mintha csak a balsikerű balitológus eldugult orra érezné.

Kéri László szerint tehát Orbán Viktor és a kormány tehát mást sem tesz, mint állandóan ugat. Persze ezt is rosszul tudja: hiszen rajta kívül itt csak a kutya ugat. A karaván pedig szépen csendben, rendben halad.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82556/pics/lead_800x600.jpg
Bangóné Borbély Ildikó,ellenzék,fidesz,Kéri László,Nagy Blanka,önkormányzat,önkormányzati választás,Orbán Viktor,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-19 19:39:44
Ez a vén hülye (kunhalmiul: hűjje) azt sem tudja megbocsátani, hogy egykori tanítványa - Orbán Viktor - mára már Európa legjelentősebb politikusává nőtte ki magát, míg önmaga egy senkiházi, aljas, csőagyú hazudozó maradt !!!!
Egyébiránt:
Kivonat a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című gyűjteményből:
10.) pont: A kommunista soha nem kér bocsánatot senkitől és semmiért, jól tud konspirálni, ígérgetni, felejteni vagy feledtetni.
Lejegyezte: Prof. Dr. Bokor Imre
Válaszolok
kata 2019-08-18 14:44:05
Ez a vén elmeháborodott évek óta a vágyait üvöltözi tényként a szennytévében. Amikor pedig nem jönnek be a jóslatai, akkor azért ordít, mint a fába szorult féreg, hogy hülyék a választók. Jobban tenné, ha elmenne már pihenni, mert megárt az egészségének a sok politika.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?