Blogolj!

35 millió jótékonysági adomány a kórháznak – Hadházy hisztériázik


Hadházy Ákosnak valami nagyon komoly baja van. Ez persze nem újdonság, tudjuk ezt azóta, amióta előadta a pókember jellegű magánszámát. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy egyre furább.

Most azon akadt ki a lokális falmászó, hogy a SOTE gyeremekklinikája kapott 34 millió forintot, amiből életmentő készüléket vásárolnak. A hír eleje: 

Egy életmentő Extrakorporeális Membrán Oxigenizáció (ECMO-műtüdő) berendezést vásárol a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikája számára abból a 34 millió forintos adományból, amelyet a BDPST Group ingatlanfejlesztő társaságtól kapott. 

Na? Mitől gurult el a közutálatnak örvendő politikus gyógyszere? Persze, hogy. BDPST Group névtől. Mert ez a vállalat Tiborcz Istvánhoz köthető. Márpedig Hadházy szavaiból az jön ki, hogy Orbán Viktor veje ne adakozzon, vagy ha igen, akkor sokkal többet. Hadházynál mindenesetre eddig is többet adott. A klinika közleménye szerint ugyanis ez már nem az első alkalom, hogy a cég segített. Ráadásul a cikkben, amit a SOTE közölt egyetlen alkalommal sem szerepel Tiborcz István neve. Mondjuk Hadházy Ákosé sem – talán nem véletlen. 

Szóval Tiborcz István cége adott, ráadásul egy akkora összeget, amit már messziről is jól látni. Hadházy Ákos szerint ez kevés. Nyilván az is kevés, amikor Mészáros Lőrinc osztja szét a milliókat, vagy indít ösztöndíj programot, vagy csak úgy segít. De az is, amikor más tehetős emberek adnak a köznek. Nekik mindenképpen van olyan, amilyen Hadházynak nincs: jóindulat. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82562/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Péter 2019-08-20 14:37:23
Azt is elmondhatná, hogy Gyurcsány bezzeg eg alkalommal 50 000 forinttal jótékonykodott. Egy magát lejátszó feljelentgető ne okoskodjon folyton, mert úgyis a nyakába ömlik
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-19 19:32:48
Na, végre !!!!
Hosszan tartó - ám a mi szempontunkból nagyon is indokolt - téli álmából felébredt a "pártszédelgő" hablaty kúszó-mászó ákoska, és ismét ontja a baromságait.
Annyira vártuk már, de tényleg !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?