Blogolj!

Tusup, te gusztustalan senki


Sosem kedveltem ezt az üvöltöző, melldöngető idiótát. Elismerem, hogy olyat hozott ki Hosszú Katinkából ami végül csodás eredményekhez vezetett. Tehát jó szakember, az egyszer biztos. De emberileg mindig is egy nulla volt a szememben. Ahogy lefitymálta a magyar edzőket, az egész hazai úszószakmát, azért az bicskanyitogató volt.

Pedig ő „csak” „Katinkát tudta felmutatni, míg a szakemberek csak kineveltek már egy pár tehetséget, Darnyitól Egerszegiig, Cseh Lacitól Gyurta Daniig. De ez az amerikai pöcs azt gondolta, mindenkinél többet ér.

Aztán jött a válás, és akkor kiderült, hogy közelebbi rokonságban áll a patkánnyal mint az emberszabású majmokkal.

Most pedig rátett egy lapáttal. A minap még a 24.hu-nak adott interjúban elsírta bánatát, hogy padlón van és csak a golfkarrierjével foglalkozik. Az SzPressz Sporthírszolgálat szerint viszont hamarosan bejelentik, hogy Tusup Olaszországba viszi a dunaharaszti klubban úszó Bujdosó Zsombort, és erről meg is állapodott a fiú szüleivel. Ezen felül pedig Tusup tanítványa lesz az olasz Ilaria Cusinato is, aki a 2018-as Európa-bajnokságon két ezüstérmet szerzett, a 20 éves úszó kétszáz vegyesen csak 8 századmásodperccel kapott ki Hosszú Katinkától.

Igazi gerinces fickó nem? Hozzá képest egy meztelencsiga beton villanyoszlop. Én csak egyet mondok Shane. It’s a shame!

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82498/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-16 16:48:30
Megnyugtathatom a cikk íróját, hogy nagyon sok, normálisan gondolkodó ember pontosan ugyanilyen véleményen van erről a tuskó hopkinsról.
Elhúzhatna már Magyarország környékéről is, mint ló a kukoricásba !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?