Blogolj!

A körmenet zavarja a pride támogatóját


Van ez a Homonnay Gergely nevű ellenzéki szószóló, aki leginkább két dologról híres: meleg és a macskájával él. Most újabb dolog derült ki róla: gusztustalan…

Ezt hányta fel a Facebookjára Homonnay: 

Közeledik augusztus 20., amikor a pesti belvárosban szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált, és törölte a seggét (lapulevéllel valszeg, mert akkor még nem volt WC-papír).

Imádjátok!

Még mielőtt valaki azt feltételezné, hogy bajom van a körmenettel, annak elmondom, hogy semmi bajom nincs. Egyszerűen nem megyek oda.

Homonnay lényegében egy híres senki. Megcsinálta magát, szidja a kormányt – ezzel ellenzéki celeb lett. Tulajdonképpen ebből a megközelítésből csak egyet kellene tennünk a véleményével kapcsolatban: tenni rá magasról. De mégsem kerülhető el ennek a díszbaromnak az epeömlése, mert ez egy korkép. 

Ugyanis: a Pride-ot gúnyolni, megkérdőjelezni a létjogosultságát tilos, aki megteszi az minimum antiszemita, de sokkal inkább náci. Ellenben az augusztus 20-i körmenetet simán lehet gyalázni, alázni (tudjuk, hogy Homonnay mindenhol szoknyás férfiakat szeretne látni, de csalódnia kell…), valamint az államalapítót is lehet ekézni következmények nélkül. Ezeknek ez normális. „Katolikus pride” – írja Homonnay. Abban az országban, ahol a népesség több mint fele vallja magát kereszténynek, s közülük 3,8 millióan római katolikusnak. 

Persze Homonnay nem megy oda a körmenetre. Akkor meg minek foglalkozik vele? Mert neki mindent lehet. Itt a diktatúra kellős közepén, az elnyomás alján. Mert ugye itt az van. Ez ellen is tiltakozik Homonnay, mert szerinte csak a melegfelvonulásnak van helye Budapesten, a katolikus körmenetnek nincs. Pedig utóbbi kevesebb embert zavar, mint a pride. 

Nyilván az a baj, hogy Homonnay nem éri fel ésszel ezt az egészet. Ez neki nem más, csak egy kaotikus vallás. Nekünk ő meg egy egyszerű senki… 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82491/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-20 10:32:31
Ma reggel, a nemzeti ünnepünkön jutott eszembe.
Nem felejtünk, még száz év után sem.

Az erdélyi költő, Reményik Sándor írta:
„Mindent felírunk: a gúnyszót, a szitkot, és hordozzuk, mint fájó, büszke titkot.
Mindent felírunk: az elorzott kincset, a szöget, a tövist, a börtönt, bilincset.
Minden felírunk: sebet, lelkit, testit, a szégyen bélyegét, mely rajt’ vereslik.
Mindent felírunk: a keservek kelyhét, és lobogóink tiprott, tépett selymét.”
Fel bizony, te gyökér homonnay (igen, kisbetűvel, mert a barmoknak nem jár a nagybetű) !!!!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-16 16:51:56
Mi meg elzavarnánk a mocskos ferdehajlamúakat, meg a támogatóikat is a bodrogközi náthás 3,14csába !!!!
Ott úgy ugathatnának, ahogy csak akarnak, a kutya sem figyelne rájuk.
Mondjuk a normális (mondom: a normális) emberek így sem figyelnek ezekre a vadbarmokra !!!!
Válaszolok
Ida 2019-08-16 09:45:02
A liberalizmusnak mondott ideológia diszkrét bája, hogy úgy harcolnak benne mindenféle kirekesztés ellen, hogy otrombák kirekesztenek mindenkit, akik nem az ő csicskásaik.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?