Blogolj!

Gyurcsány Ferenc atomhülye


Egészen pontosan az atomhoz is hülye. Mondjuk ez nem nagy kaland, mert az emberiség jelentős része így van ezzel. Viszont a többség csendben is marad ezzel kapcsolatban, mert nem akar butaságokat beszélni.

A hír ugye így hangzik: 

Öt halottja van annak a balesetnek, amely során felrobbant egy rakéta sugárhajtóműve tesztelés közben csütörtökön egy katonai lőtéren az észak-oroszországi Arhangelszk megyében - számolt be péntek késő este a Roszatom orosz állami atomenergetikai vállalat a Ria Novosztyi hírügynökségnek.

A nemzeti elkúró, vagyis Gyurcsány Ferencné férje pedig emígyen reagált minderre: 

Ha eddig nem zavart Paks II. orosz építése, most ideje aggódnod. (…) Gondolom, hallottatok egy orosz rakéta augusztus 8-i balesetéről. A robbanás után a nukleáris háttérsugárzás szintje négy-tizenhatszorosával haladta meg a megengedettet. Az orosz szabályok szerint a veszélyt jelző szirénáknak már kétszeres szintemelkedésnél meg kellett volna szólalniuk.

Szóval a DK elnöke, a nemzet beszántója, az atomenergia szakavatott tudora szerint egy rakéta felrobbanása és egy atomerőmű biztonsága ugyanaz. Emellett pedig a magyar és az orosz szakemberek munkája, morálja is ugyanaz. Sokan láttuk az HBO Csernobil című mini sorozatát, aminek több eredménye is van. Egyfelől az ember percről percre jobban gyűlöli Gyurcsányékat a kommunistákat, másrészt pedig hajlamos azt gondolni, hogy ért az atomenergiához is. 

Kétségtelen, hogy a szovjet, pardon orosz embertípusban, úgy tűnik benne van az atombalesetek eltitkolásának képessége. Erre akadt már példa korábban is, pedig ugye Csernobil esetében egész Európa léte volt a tét – mondom, aki látta a sorozatot az ért ehhez. Most egy rakéta robbant fel a levegőben, öt ember meghalt, a többi megsebesült, az elvtársak leszármazottai pedig a felmenőiktől látottakhoz híven csendben figyelték az eseményeket, maximum a pártközpontba üzentek be, hogy baj van, de ott meg úgysem érdekel senkit. 

Szóval Gyurcsány Ferencné férje összehasonlítja a rakétát az erőművel. Mert ugye felrobbant a rakéta, amiről nem szóltak az oroszok, s emiatt aztán nekünk kell aggódni Paks 2 miatt. Hát inkább Gyurcsány Ferencné férjének megnyilvánulásai miatt érdemes félni. Veszélyesen elkezdett mindenhez IS érteni a milliomos képviselő. Mondjuk azt tudhatná, hogy Pakson most is magyar emberek dolgoznak az erőműben és a 2-esben is a honfitásaink lesznek majd a főnökök. Ráadásul a paksi energiagyár a világ egyik legbiztonságosabb műhelye, ahol kiválóan csinálnak áramot. És ez vélhetően, meg a reményeink szerint a jövőben is így lesz. 

Ott nem atomhülyék dolgoznak. 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82461/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: József bejegyzésére 2019-08-16 15:52:13
Vannak emberek, akik valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag a végsőkig ragaszkodnak a rögeszméikhez. Nem kellene, mert ebben az ügyben speciel Brunonak tökéletesen igaza van !!!!
Válaszolok
Bruno válasza: József bejegyzésére 2019-08-16 13:37:40
Van Bécsben egy lakásom. Az ottani villanyszámlán fel van tüntetve a zöld energia aránya: 10-15%, pedig Auszt.ban alig tud az ember olyan helyre menni, hogy ne lásson szélerőmű erdőt, az autópályák mentén majd' mindenhol napelem telepek láthatók. Háztető alig létezik napelem nélkül. Másik oldalról a gáz fűtések egyre csökkenni fognak a széndioxid miatt, helyette csak villany jöhet szóba. A közlekedésben egyre inkább hátérbe fog szorulni a robbanó motor, helyette mi lesz? Igen, elektromos hajtás. Brutális elektromos áram igény elé nézünk! Fizikai képtelenség mindezt megújuló forrásokból fedezni. A József féle demagóg felfogást abba kellene hagyni, mert széndioxid termelődés nélkül tömeges áramot csak atomerőművekkel lehet előállítani! Kedves József, és hasonlóan gondolkodók szokjatok hozzá, hogy gomba mód fognak szaporodni ezek a buta emberek által gyűlölt erőművek. Azért meg imádkozzatok, hogy minél hamarabb megoldást találjon az emberiség a sugárzó hulladék megnyugtató elhelyezésére. Pl teherűrhajókkal elszállítani egy másik bolygóra. ;-)
Válaszolok
József 2019-08-15 19:30:26
Akármennyi előnye is van az atomenergia felhasználásának , a hátrány sokkal több .
Pl. az , ami Csernobil sugárzási veszélyével és az elhasználódott sugárzó erőmű részek elhelyezésével kapcsolatos szembe állítva a megújuló energia termelés költség csökkenésével egyértelműen a megújuló energia felhasználás mellett szól !
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-15 16:06:27
Ne bántsátok ezt a hibátlan, jó érzésű, notórius hazudozó, esetenként a tömegbe lövető, áldott jó embert, aki mindenhez (is) ért !!!!
Mellesleg ne feledjük:
" Az emberiség elment a Holdra, felhasította az atomot, évtizedekkel meghosszabbította az emberi életet, szimfóniákat, remekművű könyveket írt, képeket, szobrokat alkotott és közben olyan dedóba illő hülye gyerek maradt, mint volt öt- vagy tízmillió év előtt. "
(Márai Sándor)
Aztán még valami:
• A tudás véges, a tudatlanság pedig szükségképpen végtelen. (Karl Popper osztrák filozófus)
Ennyi.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?