Blogolj!

A libsik megmondóasszonya visszasírja a Coca-Cola melegplakátjait


A csendes többség fellélegzett, hogy a multicég eltakarította a közterületekről a homoszexuális párokat ábrázoló provoplakátjait. Egy hangos kisebbség tüncizett, a libsik gyűlölettel teli megmondóasszonya pedig egyenesen visszasírja az egész alakos melegkampányt.

Megint hallatott magáról a politika szemétdombjára került, rossz emlékű szabad madarak egykori prominense, Vásárhelyi Mária. A közöttünk élő SZDSZ-ujjlenyomat – stílszerűen szólva – közösségi oldalán böffentett egyet, miután benyakalt egy jó forró Coca-Colát. A liberális és kormányellenes zenész, Dés László hites neje az Orbán-kormány egyik legádázabb ellenségeként azon hisztizik, hogy a szivárványos üdcsimulti a napokban jobb belátásra tért tervei szerint leállította egész alakos közterületi homokampányát, mellyel inkább akarva, mint akaratlanul a magyarság erkölcseibe gázolt, lelkébe taposott.

„Azt gondolom azonban, hogyha a cég vezetői és kampánytervezői igazán mélyen elkötelezettek lennének az emberi szabadság, egyenlőség és méltóság eszméi iránt, akkor a kormánypártok aljas, homofób kampányát látva, előzetes terveik ellenére se távolították volna el a plakátokat. Sőt! Megduplázták volna a plakátok számát. Ez egyébként nemcsak morálisan lett volna szuper üzenet, hanem üzletileg is többet hozhatott volna ennek a világcégnek, mint a meghátrálás. És az őket ünneplő, mellettük kiálló civilek sem éreznék úgy, hogy elárulták őket.”

Így küldi el melegebb éghajlatra a homokampány meghátrált provokátorait a sértődött érzékenyítő.

A hoppon maradt Vásárhelyi Mária számára tehát már a Coca-Cola sem elég bátor, nem eléggé elkötelezett a homoszexualitás, vagyis a keresztény magyarság átnevelése, gyermekeink globalista, multikulti agymosása iránt. Úgy is mondhatnánk, már ez a multi sem elég magyargyűlülő számára. A libsik megmondóasszonyát nem elégítik ki a szivárványos PET-palackok.

De ha már van, aki ennyire ragaszkodik hozzá: amennyiben a Cocának maradt pár kevéssé összefirkált humán melegplakátja a raktáron, van egy tippem, kinek a háza mellé ragassza ki.

Száz plakátot, ezeret!

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82368/pics/lead_800x600.jpg
Coca-Cola,homoszexualitás,liberális,liberalizmus,SZDSZ,Vásárhelyi Mária
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-13 19:52:01
Mi meg visszasírjuk azt a békebeli, nyugodt időszakot, amikor ez a görcs vásárhelyi mária (igen, csupa kisbetű, mert a barmokat soha nem írjuk nagybetűvel) még az anyja csöcsét szívta, és távolról sem ugatott bele a nagyok dolgába.
Mellesleg: most se nagyon kéne ökörségeket pofázni, mert csak lejáratja magát ez a hibbant agyú murva !!!!!
Válaszolok
gizella 2019-08-13 04:24:47
szegény asszonyság hogy erőlködik,pedig tuti a szíve mélyén nem is azonosul ezzel a"dologgal",de hites urával mindent elkövet ,hogy legalább annak látszódjon ,aminek látszani igyekszik szegény nyomorult szánalomra méltó erőlködés
Válaszolok
kata 2019-08-12 21:12:08
Ne esofírozzuk magunkat eme buta tehén újabb megszólalása miatt. Úgy is nagy a meleg, az ember elég hamar dühbe jön. Úgy látszik a nagyasszonynak is megártott a kánikula. Nem is értem miért szólal meg? Öltözzön szivárványosba, és masírozzon fel-alá az utcán, amíg be nem viszik az állapotának megfelelő helyre! Soha nem volt normális, de most, hogy már a kutyának sem kell, teljesen megvadult. Mondjuk én ennek örülök. Minél idegesebb a ballibsi oldal, annál vígabban vagyok.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?