Blogolj!

Nem kell több meleg Coca-Cola!


Kölünben is hidegen jó. De tegyük félre a tréfát. Nem(csak) az a baj, hogy meleg párokkal reklámozzák a termékeiket, hanem a multikra jellemző gőg is. Ezért én is befejeztem velük.

Az egy dolog, hogy a #loveislove szlogen mögé bújva egy heteró, egy leszbikus és egy férfi meleg pár reklámozza a kólát. Utóbbi kettő talán nem teljesen illik bele az európai kulturába, vagy inkább vérlázító, de most ne ragadjunk le ennél. Ami történt, megtörtént. Ki lehet javítani, vissza lehet csinálni, el lehet tüntetni a plakátokat. Holnap már nem elékezne senki erre az egész  ferde történetre. Mindenki békésen inná a kóláját és nem foglalkozna semmivel, de a gyártó ezt nem engedi. Éppen olyan fafejű, hülye multi, mint a Heineken volt annak idején, amikor belegázolt a Csíki Sör Manufakturába. 

Van ugye petíció, meg van ugye bojkott is. Vagyis a reklám elérte a célját, mindenki az üdítőről beszél. És mit tesz erre egy, a társadalmi problémákra érzékeny vállalat? Bejelenti, hogy leszar mindenkit és a plakátok maradnak. Nem az, hogy látják a helyzetet, megértik és bocsánatot kérnek azoktól, akiknek ez sértő. 

Hát akkor tegyünk így mi is! Mármint tegyünk magasról a termékeikre. A helyzetük nem monopol. Más cégek is gyártanak, éppen ennyire károsnak mondott italokat és akkor még az áldott jó csapvízről nem is beszéltünk, ami szörppel megbolondítva kifejezetten kellemes. 

Hidegen ajánlom!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82147/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-08-06 19:45:10
Nem vásároljuk többé a termékeit! Isteni szörpöket készítettünk, abban legalább tudom mi van!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-06 15:27:49
Egy széleskörű, jól megszervezett bojkott ellenük, és onnantól kezdve elhúzhatnak innen a bodrogközi náthás 3,14csába, a hülye buznyákfejűekkel együtt !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?