Blogolj!

Felháborító: örülhetnek a „döglött magyarozó” románok

Kecskés István

Elutasították a Honvéd óvását, így a „döglött magyarozó” szurkolók örülhetnek, úgy tűnik a Craiova megy tovább az Európa-ligában.

Fotó: MTI

Az UEFA illetékesei úgy döntöttek, hogy a Craiova–Honvéd EL-selejtezőben semmi olyan nem történt, ami befolyásolta volna a találkozó későbbi végeredményét. Vagyis az, hogy egy hanggránát landolt Hunter spori mellett, akit aztán ügyesen fejbe is dobott egy román tahó, ami miatt harminc percen át állt a játék, semmit sem jelentett. Az európai szövetségben vélhetően olyan emberek ülnek, akik legutóbb a járókában találkoztak a pöttyös labdával, de ezt most hagyjuk is, mert szóra sem érdemesek. 

Barátunk a google és csak be annyit kell beleírni, hogy „fejbe dobták a bírót”. Az eredmény érdekes: egymás után jönnek a görög, a román, a német meccsek, amelyeken eltalálták valamivel a bíró kobakját. Mi a közös ezekben a találkozókban? Az összes azonnal félbeszakadt és a vétlen fél nyert, vagy megismételték a mérkőzést. De semmiképpen sem mondták azt, hogy jól van, erről ennyit lehet továbbmenni. Ezek tényleg nem sokkal jobbak, mint azok, akik megdobták a bírót, meg azt kiabálták, hogy „döglött magyar a jó magyar”.

Craiova: „Döglött magyar a jó magyar!"

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Elképesztőek ezek a románok. Nem ők: EZEK! Craiovában játszott a Honvéd, ellenfele a helyi Universitatea volt - egyetem, hagyjad már... A csapat nem volt egy nagy kaland, a szurkolói meg igazi bocskoros románok... Vonatkoztassunk el mindentől. Attól, hogy a román izék fejbedobták a játékvezetőt egy öngyújtóval.

Persze a Craiova kapott némi büntetést – még szép. Hatvanezer eurót kell befizetni az UEFA (maffia) számlájára és három EL-mérkőzést kell zárt kapuk mögött rendeznie a klubnak. És mit mondanak erre a románok? Hogy túlzás! „Nem erre számítottunk!” – mondta Sorin Cartu a klub elnöke.

Bevallom mi sem. Titkon bíztunk benne, hogy a román egyesület vezetése fogja magát és bocsánatot kér az összes magyartól. Azért, amit az állataik műveltek a lelátón, mert már azért is eleve kizárás járna. Nem az Európa-ligából, hanem az univerzumból. Örökre.  

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82128/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?