Blogolj!

Feri asszony esete a portugál tolvajjal


Gyurcsány Fletóné (Feri asszony) maga a tisztesség temploma, s ebben a minőségében alkalmazott is egy portugál bűnözőt.

Feri asszony öngólt lőtt (Fotó: nyugat.hu)

Jose Alberto Alves Pereira a portugál szocialis párt delegációvezetőjének a tanácsadója volt az előző ciklusban, de most DK (azaz Dobrev Klára) akarta alkalmazni. Hogy miért éppen ő és nem egy magyar munkavállaló? Azt nem tudni, de mondjuk bűnözőt talált volna itthon is Feri asszony. 

Merthogy az origo cikke beszámolt Jose Alberto Alves Pereira viselt dolgairól. A fickó után nyomoz a rendőrség, mert 2014-15 környékén lenyúlt 20 ezer eurót a parlamenti látogatóktól és leplezendő a gazságait még papírokat is hamisított. A portugálok ki is vágták, mint a macskát, de sebaj jött a DK és alá is nyúlt az embernek. 

Ez egy csodás történet és azért azt láthatjuk, hogy ilyen kaliberű csibész nem lett volna itthon sem Feri asszony mellé. 20 ezer eurós lopás és dokumentumok meghamisítása, ami egy egészen konkrét rendőrségi vizsgálatot hozott magával, aminek elsőszámú gyanúsítottja Feri asszony jobb keze. 

És akkor a végére egy igazi csavar. Feri asszony stábja közleményt adott ki, emígyen: 

"Rendkívüli és különleges pillanat ez a mostani, mert először mondunk köszönetet az Origo.hu-nak. Mai cikkük szerint korrupt portugál tisztviselőt alkalmaz Dobrev Klára Brüsszelben. Erről a tényről nem volt tudomásunk, köszönjük, hogy felhívták a figyelmünket egy súlyos problémára. Intézkedni fogunk." - olvasható a dokumentumban.

Szóval: Feri asszonyék hülyék és ezt már ők is tudják. Vagy hülyének néznek mindenkit. Mondjul ezt már régen tudjuk. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/82024/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-08-04 17:58:47
Aki követi a napi politikát, azonnal tudja, hogy ez a köszönetnyilvánítás is csak porhintés! Ez a még férfinak is ronda ocsmány debella tűpontosan tudta kit alkalmaz! Nem kell a félre dumálás, kiismertük már ezt a bagázst az évek alatt, azt sem hisszük el, amit kérdeznek! Tetszik az új megszólítás, ahogy öregszik, és csúnyul egyre jobban hajaz egy férfira.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-04 13:11:16
Furcsányné megtalálta az igazi társát. >>>>>> Egyik is lop, másik is lop, összeillenek.
Méghogy köszönetet mondanak az ORIGO.HU-nak ?! >>>>>>> Óh, be megható gesztus !!!!
Csak el ne higgye bárki is, hogy ezek a sz@rháziak nem tudtak mindent arról a másik sz@rháziról !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?