Blogolj!

Craiova: „Döglött magyar a jó magyar!”


Elképesztőek ezek a románok. Nem ők: EZEK! Craiovában játszott a Honvéd, ellenfele a helyi Universitatea volt – egyetem, hagyjad már… A csapat nem volt egy nagy kaland, a szurkolói meg igazi bocskoros románok… 

Ezek…

Vonatkoztassunk el mindentől. Attól, hogy a román izék fejbedobták a játékvezetőt egy öngyújtóval. Azt is hagyjuk, hogy a bíró nem szakította félbe a meccset, pedig ilyenkor az szokott lenni a menet. Azzal se foglalkozzunk, hogy a Honvéd összes tizenegyesénél szabálytalan volt a kapus és mindet újta kellett volna rúgatni. Semmi sem számít. Azt leszámítva, ami a lelátón történt, illetve amit ott műveltek a helyi erők. 

„Döglött magyar a jó magyar!”

– kiabálták a lokális fehérjehalmazok. Felálltak a magyar szurkolókkal szemben a „Trianon” feliratú fekete pólóikban. Zászlókat lobogtattak, amelyeken a 100 évvel ezelőtti román hadjáratra emlékeztettek minket, amikor ezek az országrabló véglények 1919. augusztus 4-én elfoglalták Budapestet (a mocskos tanácsköztársaság nevű bűnös rendszer leszerelte szinte a teljes magyar hadsereget és majdnem elveszítette az országunkat ezekkel szemben). 

És miközben a helyi barmok hanggránáttal dobálták a Honvéd szurkolóit, mit tettek a rendőrök? Mosolyogva figyeték az eseményeket, majd amikor cselekedniük kellet volna, mert valamelyik román aljadék fejbedobta a bírót, akkor behúzták fülüket, farkukat – azt a kicsit – és azt mondták, hogy a spori ne szakítsa félbe a meccset, amert akkor az a 20 ezer izé beözönlik a lelátóról és baj lesz belőle. Kvázi fenyegették a bírót, hogy ha lefújja idő előtt, akkor bajban lesz.

1918 a zászlón. Akkor lopták el Erdélyt…

 

Nem lett. Azt az apróságot leszámítva, hogy kiesett a Honvéd. Aztán majd most meglátjuk, hogy a magyar drukkerekkel mindig oly szigorú UEFA döntéshozók, miként határoznak ezekkel szemben. Meg úgy ezzel az egyetemi (ha-ha) csapattal szemben. Kizárni, eltörölni, tönkretenni, beszántani. Végleg. 

(Forrás: index)

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/81996/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Steffy 2019-08-08 21:25:41
Hogy lehetett igy jatszani a magyar csapatnak ?? Ilyen csufsagolas kozepette , le kellett volna a magyar fiuknak vonulni a palyarol !! Ugy legalabb felfigyeltek volna masok is a gesztusukra .
A birok persze feltek a vadaktol, igy nem volt merszuk veget vetni a " jateknak " .
Valoszinuleg annyira gyavak, hogy meg feljelentest sem fognak tenni nemzetkozi forumoknal . Ez a magyarok kotelessege ! Remeljuk megteszik es lesz eredmenye is !
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-03 17:23:17
Kevés aljasabb ember van a földön, mint a szőröstalpú oláhok. A franciák esetleg még partiban lehetnek velük !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?