Blogolj!

A gyűlöletpálya


Elnézést kérek a FIFA-tól, hogy kicsit átírtam a menő szlogenjüket, de a szükség törvényt bont. El is mondom miért. Nem lehet jó érzés a Városi kurírnak írni.

Mert ott aztán nem sok pozitív töltetű írás van. Persze ha valakinek attól hízik a mája, attól jó a közérzete, és attól tudja nyugodtan álomra hajtani a mert mindenkinek beszól, akkor mindenképpen ide adja be az önéletrajzát. Váráshelyi Máriának tehát ez az álommeló.

Olyan keserűség árad az oldal minden egyes betűjéből – VM minden egyes leütött karakteréből -, hogy ahhoz képest az epe igazi mennyei manna. Olyan igazi diósgyőri életérzés. A miskolci drukkerek, valamikor a 2000-es évek elején kifüggesztettek egy transzparenst, amit most ez az oldal mintegy ars poeticát tart magáénak.

Csak úgy hirtelen a főoldalt gyorsan végiggörgetve kiderül, hogy Rétvári Bence a patás ördög, Illényi Katica egy csaló, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem egy Ku-Klux Klan összejövetelhez hasonlatos, Kásler Miklós pedig minden rossz forrása. Tehát minden úgy szar, ahogy van.

De nem is véletlenül piros az a vesszőcske a kurír szó egyetlen ékezetes betűjén. Mert ellenben ezen a portálon szentté avatják Gyurcsány Ferencet - akinek nem kezdek felsorolni „jótéteményeit”, mert lassan valóban megtöltene egy „bibliányit” -, és nem mellékesen Czeglédy Csaba urat is. Utóbbi éppen bírósági eljárás alatt van, ugye nem kevés pénz tűnt el kézen-közön az ő közreműködésének hála. Na ők a „jómunkásemberek”.

Csak mellékesen jegyzem meg, én is szeretem, aki megtölti a zsebemet. Mert ki nem találják, hogy ki vette meg Vásárhelyi Mária és férje Dés László kötcsei házát. Az a fickó, akinek a feleségét Dobrev Klárának hívják. Így már mindjárt érthetőek Vásárhelyi Mária túlfűtött érzelmei Ferenc iránt.

VM amúgy a régi, azóta már elpatkolt „szadeszes” vonalat viszi tovább, még ha légüres térben is. Toleranciája nem túl fejlett – hát milyen liberális az ilyen? -, mert bárki felvet egy Marika számára eretneknek tűnő gondolatot, azt azonnal felnégyelni, felkoncolni, kerékbe törni, de minimum lenácizni kell. A liberális toleranciája nem terjed addig, hogy esélyt adjon arra, hátha valami bebizonyíthatóvá válik tudományos alapon. Persze eredet-ügyben – a Rákosi-rendszerben szocializálódott család sarjaként - számára csak a komcsi MTA-megközelítés az elfogadható: a komcsik által odahelyezett “akadémikus” kijelentette, hogy finn-ugor, és akkor az így van. Punktum!

Tehát, ha erre az oldalra tévednek, működjön a fordított pszichológia. Akit dicsérnek, az rögtön gyanús, de ha valakit porba tipornak, az lehet, hogy valamit jól csinál. Tehát nyugodjon meg mindenki, például Illényi Katica, Rétvári Bence és Kásler Miklós is jól végzi a dolgát. Gyűlölködésben viszont a Városi Kurír a menő.

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/81940/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-08-01 17:32:34
Igaz! De ha én ennyire hülye lennék, inkább bekaparnám magam, és nem szólalnék meg. Egyre jobban elhatalmasodik rajta a paranoia, ezáltal egyre vállalhatatlanabb. Lassan mindenki észre veszi, csak ő maga nem. De ha ki akarja röhögtetni magát, akkor a legjobb úton halad.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-08-01 16:53:00
Viszont ez a szerencsétlen hibbant agyú az élő bizonyíték arra, hogy az agyhalál után is van még élet !!!
Sz@r, semmire nem való élet, - mint minden idült kommunistáé - de van !!!!
Válaszolok
kata 2019-07-31 21:10:57
Ez a szerencsétlen majom beleőrült, hogy az apját nem emelték piedesztálra, azóta még jobban gyűlölködik, szítja az ellentétet, de lassan kikopik mindenhonnan. Nem tudom, van-e egyáltalán még valaki, aki kíváncsi ennek az agyhalottnak az eszmefuttatásaira?
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-07-31 18:26:02
Az a legnagyobb baj, hogy ez a hibbant vásárhelyi mária (igen, csupa kisbetűvel, mert nem érdemel mást) , meg a többi aberrált liberálbolsevik is mind komp akart lenni, de NEM KOMP-LETT !!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?