Blogolj!

Nagy Blanka politikusnak állna – inkább lépjen egyet hátra és…


Szegény kiskunhalasi honpolgárok, két zápor között megkapták a nyakukba a hírt, amely szerint a város egyik szégyenfoltja, az országos hírnevet összekáromkodó Nagy Blanka, szeretne önkormányzati-képviselő lenni.

Beszarás – mondhatnám, ha éppen szeretnék Nagy Blanka ocsmány stílusa felé közeledni. Egy faszt – utasíthatnám vissza, szintén az ő szavajárását használva.

Alpári és alpárti is egyben. Előbbit tudtuk, utóbbi most derült ki. Nagy Blankát – most majdnem azt írtam, hogy Balkánt, de véletlen sem szerettem volna szegény szerbeket, vagy bolgárokat megsérteni – az MSZP támogatja.

Ugye, ami összetartozik.

Na persze nem úgy, hogy a bukottak találkoztak, hiszen ebből a csodás frigyből csak az MSZP hasalt el mostanában minden választáson, Nagy Blankának a bukáshoz semmi köze. Tudjuk, már az óvodát is unicum laude végezte. 

A lényeg: Nagy Blanka lokális politikus lenne, s ebben az MSZP is támogatja őt. Micsoda frigy ez kérem! Vergődés ez a javából. Szenved egy párt, amelyik nem is olyan régen még kormányozta az országot, de amelynek ugye semmi keresnivalója nincs a közéletben, mert a kommunista MSZMP utódpártja. És itt van ez a lehetséges, hogy tehetséges vörös kislány, aki úgy káromkodik, mint Gyurcsány Ferenc legszebb napjain. 

Nagy Blanka úgy tűnik csak szeretne már egyszer végre úgy igazán megbukni. Ha már az iskolában nem sikerült, akkor legalább egy választáson. Mondjuk ezt legalább többen látják, mert azt amúgy csak a közvetlen család, a pedagógusok és az osztálytársak tudják. Ezt mindenki látja majd. 

És akkor talán Nagy Blanka fogja magát, hátrébb áll eggyel és… Legyen úgy, ahogy ő mondta annak idején. 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/81813/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
György
György 2019-07-30 17:07:13
Kedves NAGY blanka! Előmeneteled érdekében egy jó tanácsom van : Lépj ELŐRE egyet, és "szeresd" felebarátaidat, kik támogatását MOST élvezed !
MÁS: Az "alpári" szó ilyetén használata sérti a Kiskunfélegyházától kb. 10 km.-re fekvő ALPÁR község lakóit -párthovatartozásuktól függetlenül !!! (annyi más szóval lehet minősíteni ...)
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-07-30 12:59:07
Sokszor volt már olyan megérzésem, hogy a mai magyar un. ellenzéknél már nincs lejjebb, de ezek a tökkelütöttek minduntalan bebizonyítják, hogy igenis van.
Pedig - ahogy méltóztatnak érzékelni - már jó néhány éve kizárólag a bányászbéka érdeklődik !!!!
Lelki szemeimmel már látom, ahogyan az íróasztal sarkára borulva ez a buta tyúk éppen önálló képviselői indítványt fogalmaz a helyi önkormányzat őszi, alakuló ülésére. Óriási !!!!!!!
Válaszolok
baviki69 válasza: kata bejegyzésére 2019-07-30 05:11:32
Ne vedd ezt gyalázatnak! Vedd úgy, hogy a Fidesznek egy lépést sem kell tenni, hogy az mszp megszűnjön! Ez a primitív liba nagyon besegít! Igaz, ezen a hullámon erősödik a nemDemokratius és nemKoalíció, de csak idő kérdése, hogy ők is süllyedni fognak!
Válaszolok
kata 2019-07-29 20:16:54
Mit képzel ez a genetikai hulladék magáról? Mit gondol, mit jelent képviselőnek lenni? Vagy a közgyűlésen is sajátos stílusában fog kommunikálni? Vagy a hozzá forduló választóknak is azt tanácsolja, amit Áder Jánosnak? Mit tud ez a szerencsétlen a közigazgatásról, a város működéséről, működtetésének szabályairól? Vagy úgy gondolja, hogy mindenhez csak nagy pofa és gátlástalanság szükségeltetik? Ez tényleg egy szégyenfolt az egész ellenzéki bagázzsal együtt, akik még mindig azt hiszik, hogy ez a szerencsétlen sikerre viszi őket. Gyalázat!
Válaszolok
Ernest 2019-07-29 19:53:13
Egy debella!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?