Blogolj!

Kenderesi Tamásra lecsap a képmutatás


Az olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamás egy helyi diszkóban rácsapott egy dél-koreai táncos fenekére. Kovács József gyári munkás és még 1000 más férfi szombat éjszaka a művházban megpaskolta Kiss Ilnoka és még 1000 más nő hátsóját. Az egyikből ügy lett. 

Fotó: MTI

Jelenleg két ember – csak Kenderesi Tamás és a nő, aki feljelentette – tudja mi történt valójában a dél-koreai diszkóban, egyik sem tartózkodik jelenleg Magyarországon. Szögezzük le: nem valami kultúrált formája az ismerkedésnek a seggrepacsi. Még akkor sem, ha a fenék tulajdonosa éppen illegeti magát, mert főfoglalkozása táncos. Nem illik, na…

De! Egy átlagos szombat éjszaka Budapesten nagyjából 1247 alkalommal történik ilyen eset és körülbelül egyből sem lesz feljelentés. A fenékre csapás benne van a diszkó-paklijában. Ennyi. Nyilván Dél-Koreában más a helyzet. Ott nem csapkodnak a férfiak feneket. Ha mégis, akkor még a táncosnők is rohannak a rendőrségre. 

És mi történik közben itthon? Jönnek a képmutató, álszent megmondóemberek és azonnal leveszik a keresztvizet Kenderesi Tamásról. Pedig tényleg nem tudunk semmit, de már jönnek az ítéletek. Persze most előkerültek a kedvenc feministáim, akik ilyenkor mindig teliszájjal csaholnak – amikor Juhász Péterről, vagy másik liberális, szocialista illető nőket érintő abuzusáról volt szó, akkor bezzeg csendben voltak, mint a kutyagumi az aljnövényzetben. Nem csak ők kerültek most elő, hanem a még náluk is okosabb férfiak, akiknek semmi sem sikerült még az életben és nem is néznek olyan jól ki, mint az úszó, vagyis az összes komplexusukat rátolják a klasszis sportolóra. Mindegy, ők tudják: ilyet nem lehet, így nem lehet, úgy el kell ítélni, amúgy megérdemli, stb. 

Az lenne a kérdés, hogy hány olyan férfi van, aki nem csapott még rá nő fenekére a diszkóban, amúgy ismerkedésileg. És az is, hogy hány olyan nő van, akinek kapcsolatfelvétel gyanánt nem paskolta meg az ülepét még senki a táncparketten. (Elmondanám, hogy akad olyan is, akinek ez jól esett.)

Hagyjuk az álszent dumákat és a képmutatást. Kenderesi Tamás hülye volt. Pont. Evett volna inkább két sajtbureszt, mindenki jobban járt volna. Kivéve azokat, akik igazi tények ismerete nélkül ítélkeznek és mondják a szerintük tutit. Várjuk ki a végét.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/81823/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?