Blogolj!

Megint igaza volt Orbán Viktornak: ömlik a gyűlölet az ellenzékből


Azt mondta a miniszterelnök a tusványosi beszédében, hogy a liberálisok vita helyett öntik az epét. És tényleg: az előadás után szinte egyből bekövetkezett újra az ellenzéki fröcsögés.

Fotó: MTI

Nincs mit mondani, a miniszterelnök megint jól látta. Úgy fogalmazott Tusványoson, hogy 

Elviselhetetlen a liberálisok számára, ha valaki ellenvéleményt fogalmaz meg. Ez akkor is látszik, amikor beszélnek az Európai Parlamentben, akkor nem vitatkoznak, hanem egy epeömlés zúdul ránk.

És tényleg. 

Megszülettek a reakciók a miniszterelnök beszédére és igazolódik minden, amit Orbán Viktor mondott. 

A liberális vélemények összefoglalását a Jobbikkal kell kezdeni. Ilyen ez a világ, a szélsőjobból szélsőbal lett. 

Orbán Viktor szó szerint a nemzet mészárosa lett, akit csak a saját hatalmi tébolya érdekel, és ennek oltárán kész feláldozni Magyarországot is

– mondta a tésztás Jakab Péter, aki valami furcsa félreértés folytán a párt parlamenti frakcióvezetője lehet. Biztos ő gyűlöl a legjobban. 

A liberálisok (miért is többesszám, amikor lényegében csak Fodor Gábor alkotja a formációt?) sem maradtak el a Jobbiktól – tudjuk a tusványosi szlogenhez igazodtak: egy a tábor. 

Az igazi veszély Magyarországot belülről és nem kívülről fenyegeti. És ezt a veszélyt Orbán Viktor és politikája hozta ránk!

Ilyen ez. Ha valaki nem az ő kottájukból játszik, az minimum egy országpusztító lator. A régi nótát fújja Ujhelyi István is, aki ugye maga az MSZP az Európa Parlamentben, lévén csak ő jutott el az EP-be a posztkommunisták közül. 

Orbán Viktor világos harcot hirdetett az MSZP által képviselt szociális Európával szemben, vállaltan semmibe véve ezzel a dolgozó magyar emberek hétköznapi problémáit és személyes fizikai, valamint anyagi biztonságát

Részben stimmel. A fene sem akar társulni azzal, amit az MSZP képvisel. A példa is mutatja, hogy abból csak bukás lehet, úgy országosan, mint egyszemélyben. Ujhelyi persze hozta a formáját, semmit nem mondott, csak fröcsögött egy sort. Ahelyett, hogy fröccsözött volna, haladó MSZP-s szokások szerint. 

A szocik haverjai/elvtársai, a szemmel láthatatlan Párbeszéd kommunikációs emberei is reagáltak. Ahogy várható volt: gyűlölettel, epéből. 

A magyar miniszterelnöknek egyetlen megveszekedett szava sem volt például a mindannyiunkat fenyegető legnagyobb veszélyről, arról, amiről az egész világ beszél már: a klímaváltozásról. Pedig a klímaváltozás, a hőhullámok, a légszennyezettség már emberéleteket követel Magyarországon, Budapesten is.

A Párbeszéddel beszélni nem lehet. Ez is egy retorikai fogás: nem lehet arról beszélni, amiről szeretnél, csak arról, amiről ők akarnak. 

És akkor a végére jöjjön Gyurcsány Pártja, a DK. Végül, de utolsó sorban. 

Orbán Viktor miniszterelnök vagy hazudik, vagy nem érti a világot, amikor azt állítja, hogy az vagy keresztény, vagy liberális

 – mondta Gréczy Zsolt a párt frakciószóvivője. Erről van szó: aki nem ért egyet a liberálbolsevik hangosokkal, az hazudik. Világos? Erről beszélt Orbán Viktor. Igaza lett. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/81770/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-07-28 12:55:43
Ez - a korábbi évek szokásainak megfelelően - egyáltalán nem meglepő. Ez az úgynevezett ellenzék a fajtájukból fakadó, mérhetetlen gyűlöletkeltésen túl az égvilágon semmi mást nem tudtak, és ma sem tudnak produkálni.
Nyilvánvaló, hogy életükben sosem hallották még az alábbi bölcseletet:
• Egy mosolyban mágikus erő rejlik. (Marcus Aurelius)
Amennyiben valami csoda folytán, félfüllel, valahol mégis hallották a rövidke mondatot, akkor meg - figyelembe véve a mérhetetlen szellemi képességeik magaslatait - értelmezni nem tudják a lényegét !!!!!
Egyébiránt, bármit nyöszöröghetnek ezek a hitvány alakok, majd akkor reménykedhetnek újra a hatalom átvételében, ha egyszer, valamikor - talán húsz év múlva - lesz egy olyan meghatározó, Európa szerte egyre elismertebb, az országot irányítani képes vezetőjük, mint amilyen a jelenlegi miniszterelnökünk.
ADDIG VISZONT, >>>>>>> POFA BE >>>>>>>>>>> ÉS SZERELVÉNYT IGAZÍTS !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?