Blogolj!

Teneriféről (nem) osztja az észt a szoci ex-elnök


Tóbiás József továbbra is a magyar parlament képviselője, csakhogy az esetek többségében nincs itthon. Amióta Tenerifére költözött, parlamenti aktivitása visszaesett. Micsoda meglepetés...

Fotó: Boon

A politikusok élete nem csak móka és kacagás, néha bizony dolgozni is kell a parlamentben. Felszólalni az üléseken, kérdéseket megfogalmazni, interpellációkat leadni, meg ilyenek. Na, ezeket nem csinálja Tóbiás József azóta, hogy elköltözött a ködös, taknyos időjárástól senyvedő Tenerifére.

A szocialisták ex-elnöke április eleje óta tagja a törvényalkotási bizottságnak, de a bizottság nyolc ülésből csupán egyen volt jelen, ráadásul akkor sem szólalt fel. Mindezt havi 1 millió 380 ezres fizetésért.

Tóbiás - aki egyébként azért költözött Spanyolországba családjával, mert a fia légúti problémákkal küszködik és nem tesz jót neki a szmogos kelet-európai levegő -, állítja, képviselői munkáját Tenerife és Budapest közötti ingázással is tökéletesen el tudja látni, hiszen a kérdéseket és az interpellációkat meg tudja írni ott is.

A Blikknek úgy nyilatkozott, akkor jön, amikor kell, minden olyan ülésen részt vesz, ahol szükség van rá. Hát úgy látszik, hogy már egyáltalán nincs szüksége senkinek rá, de legalább az utazásokat saját zsebből állja. Simogassuk meg a buksiját.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/81713/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-07-26 16:34:46
Micsoda átlátszó duma! Itthon is bőven vannak olyan helyek, ahol jó és tiszta a levegő! Ez csak egy ócska kifogás. Hogy akar magyarokat képviselni két vízisíelés között? Meg ne magyarázza már, hogy abban a környezetben neki a választók problémáin jár az esze! Ha nem él az országban, el kell venni a mandátumát! Hogyan tart kapcsolatot azokkal, akik megválasztották? Hol keresse fel gondjával a rá szavazó polgár? Hány kiskaput találnak még az ingyenélő maszoposok? Hány tekergőt kell még eltartanunk? Hiába van itthon is bejelentett lakcíme, ha életvitelszerűen máshol tartózkodik, ne láthasson el közfeladatot! Mit képzel ez magáról? És mint kiderült, elvtársai is tudtak róla, csak mélyen hallgattak! De ezt a hülyét is saját felesége buktatta le, mert nem bírta megállni, hogy ne posztoljon.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-07-26 13:44:44
Tulajdonképpen végleg ott is maradhatna ez a szellemi toprongy. Esküszöm, hogy a kutyának sem hiányozna !!!
Egyébként is megmondta már évekkel ezelőtt a haverja, puszipajtása, a furcsány (tömegbelövető) furkó ferkó:
"El lehet innen menni, kérem szépen ......" >>>>>> hát, rajta tóbiás (igen, kisbetűvel) efftárs !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?