Blogolj!

Márki-Zay 12 ezer tonna (!!!) szemetet öntene a városára


12 ezer tonna? Ennyi szemét nincs is. Márpedig egy is sok. Főleg, ha várost vezethet.

A magyar turizmus jelképévé vált Márki-Zay, aki kis barátjával bejárta Amerika egy részét Olaszországgal is jó kapcsolatokat ápol. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy ez a kis csibész suttyomban megállapodott itáliai haverjaival, hogy Hódmezővásárhely befogad 12 ezer tonna vegyes hulladékot és szennyvíziszapot. 

A titkos tervről a helyi Fidesz számolt be és a promenad.hu írta meg. 

Az FCC Hódmezővásárhely Köztisztasági Kft. – amelyben a városnak is van számottevő tulajdonrésze a HVSZ Zrt.-n keresztül – arra szerződött, hogy összesen 530 szállítmány, mintegy 12 ezer tonna szemetet szállítsanak ide Olaszországból. Az ehhez szükséges engedélyeket a képviselő információi szerint meg is kapták, ezek 2019. március 1-étől 2020. február 29-ig szólnak.

A helyi politikusok arról is beszámoltak, hogy a műkedvelő polgármester, az önjelölt politikai szakértő elfelejtett szólni a kis tervéről a többieknek, vagyis titokban egyeztek meg az óriási mennyiségű szemét vásárhelyi lepakolásáról. Amúgy a csongrádi város szerepel a Modern Városok Programban is, de úgy tűnik, hogy ebből Márki-Zay szerint egy szó sem igaz, mert ugye nem modern, nem is annyira városi dolog a szemét befogadása, maximum program.

És akkor ugye a lényeg: miért jó ez a nemzet Petijének? Csak nem…? Dehogy! Ennyire nem lehet szemét! 

Vagy mégis…? 

A Facebook lovag az oldalán reagált is az eseményekre. Illetve azokra éppen nem, de írt valami összefüggéstelen szöveget. A lényeggel nem foglalkozik, csak azzal, hogy szerinte ez a gyűlöletkampány. Ez talán túlzás, de az jól látható, hogy egyre kevésbé szeretik a gyerekverős jampecet a vásárhelyiek. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/81661/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-07-25 14:34:25
Na, vásárhelyiek !!!!
Ti akartátok ezt a szélhámos, "gyökkettő" polgármestert, hát megkaptátok !!!!!!!
Válaszolok
kata 2019-07-24 20:37:47
Jól bevásároltak az ottaniak ezzel a semmirevaló alakkal! Ha van egy csepp eszük, októberben úgy vágják ki, mint a macskát! Ritka szemtelen és kártékony egy ember.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?