Blogolj!

Beteg állatok – gyilkossággal a lájkokért

Kecskés István

A közösségi média veszélyesebb a gyerekekre, mint egy pedofil, vagy egy erőszakos gyilkos. Már csak azért is, mert ezek a beteg állatok is ezeken a helyeken gyülekeznek. 

Bianca Devins meghalt, pedig még csodaszép élete lehetett volna, hiszen mindössze 17 évet élt. Tehette volna a 21 éves barátjával, csak kiderült a fiúról, hogy egy beteg állat… Brandon Clark koncertre vitte a kedvesét, akivel aztán a visszafelé vezető úton összeveszett, majd a srác elvágta Bianca nyakát. Ez már önmagában is sok, de ami ezután következett, arra nehéz szavakat találni. Ez a beteg állat szelfizett a holttesttel, majd feltöltötte a képeket a netre. 

Majd a szarházi fogta és a Harcosok klubja című filmből töltött fel egy idézetet az Insta-sztorijába, aztán rockszámot idézett végül meg annyit írt ki, hogy „1997. 10. 06. – 2019. 07. 14. Tudd, hogy most már nem érzek fájdalmat.” És még hozzátette, hogy: „Sajnálom Bianca.”

És a durva az, hogy tovább is van… A megosztások után kiment az elmebetegért a rendőrség. A kiérkező egyenruhást meglátva ez az egysejtű nyakonszúrta saját magát és ráfeküdt arra a ponyvára, amivel korábban letakarta a lány holttestét. Aztán fogta magát és csinált egy közös képet a szinte lefejezett áldozatával.

A gyilkost megmentették az orvosok.

De a képek, amiket feltöltött a közösségi médiába már sok helyen ott voltak. A többi beteg letöltötte magának és nézegette otthon. 

Az áldozatnak korábban nagyjából 2000 követője volt az Instagramon. Miután megölték 160 ezerre ugrott ez a szám. A gyilkos profilja már nem elérhető, a rendőrségi bejelentést követően törölték. Vagyis nem a rendszer szedte le, a gyilkos és véres képek miatt, hanem a hatóság felszólítására történt – ez egy külön fejezet, ezt most ne nyissuk meg. 

A lényeg: megosztotta, jöttek a lájkok, a megosztások, a letöltések és a visszatöltések is egyben, mert akinek megvan ez a szörnyűség az osztja újra, hogy húzza a kedveléseket. 

Beteg világ ez. Ahol a politikai véleményt gyorsabban üldözik, mint a gyilkos fotókat…

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/81648/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?