Blogolj!

Csúnyán beégett Cseh Katalin magzatgyilkosokat támogató akciója…


Cseh Katalin olyan, mint a leghülyébb feleség: nem csinál semmit, de nagyon hangos, s ennek következtében egy idő után mindenki kerüli a társaságát.

Cseh Katalinról nehéz írni, mert végülis ugye mégiscsak nő valahol. Így aztán nem lehet vele kapcsolatban olyan szavakat használni, mint Gyurcsány Ferenc, vagy éppen Ujhelyi István esetében. Cseh Katalinnak a női mivolta miatt kijár a tisztelet és ennyi. 

Még akkor is, ha Éva kései utódja – amennyiben ugye mindketten nők – a Planned Parenthood nevű szervezet számára gyűjtött adományokat az elmúlt hetekben. Olyan nagy siker nem koronázta a tevékenységét, mert mindössze 243 euró jött össze, ami a jelenlegi árfolyamokat tekintve erős 75 ezer magyar forint. Hozzáállás kérdése, hogy ez sok-e, vagy kevés, annyi szent, hogy néhány szegény családnak jól jött volna – legyünk olyan demagógok, ahogy a momentumosok szokták. 

Amúgy óriási tömeg állt a támogatást gyűjtő Cseh Katailn mögé. Tizennyolc illető gondolta úgy, hogy összedobja ezt a félelmetes összeget és támogatja azt a szervezetet, amely még a szülés közbeni abortuszt is támogatja, márpedig ez, akárhonnan nézzük gyilkosság. 

Szóval a 243 euró nem sok, a 18 támogató se egy nagy csapat, de éppen 243 euróval és 18 emberrel több, mint amennyinek lennie kellene. A Planned Parenthood egy fillért sem érdemel – az FBI gyanúja szerint szervkereskedelemmel is foglalkozik és az aljas gépezet – és annak aki nekik gyűjt, aki nekik adakozik nincs lelkiismerete. Gyilkosokat támogat. Szerencsére nagyon kevés olyan ember van, aki a beteg lelkűekkel azonosul. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/81596/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-07-23 20:12:04
Egyetértek! Ez egy semmiből előkerült sehonnai bajkeverő, akivel kapcsolatban a tisztelet szót örökre el kell felejteni! Ez, és hasonszőrű társai csak a társadalom megvetését érdemlik! A szeneslapát jó, de egy szívlapáttal nagyobbat lehet reagálni ennek az egysejtűnek a tevékenységére.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-07-23 19:59:19
Bocsánat, én ellentmondanék.
Botmixer ladynek a világon semmilyen tisztelet nem járt, nem jár, és nem is fog járni soha az életben !!!!!!!
Ennek a nihilista momentumos baromnak - meg a még nála is hülyébb párttársainak - csak az a mocskos pofája jár, mindaddig, még nem akad az emberére, aki egy méretes szeneslapáttal jól fejbe veri, csak hogy élvezze a normális (már úgy értem, hogy nem az idióta SZDSZ utód) emberek közvetlen törődését !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?