Blogolj!

Intézményesített hazaárulás az EP-ben

Kecskés István

Magyarország ellenségei egységfrontba tömörültek az Európai Parlament egy eldugott szobájában és összefogva küzdenek ellenünk. Mi a közös bennük? Magyarok…

Újhelyi István tette közzé a Facebook oldalán, hogy megalakult az EP-ben a magyar ellenzéki kerekasztal. Mondjuk nagy bútor nem kell, mert nincsenek sokan, így aztán egy kisebbet is könnyedén körbeülnek, de akkor is… Azt már megszoktuk, hogy a régiek, élükön Újhelyivel minden alkalmat megragadnak arra, hogy szembemenjenek a magyar választók akaratával, de most intézményesítették is a hazaárulást. 

Egy asztalnál az MSZP, a DK, a Momentum és a Jobbik. Micsoda csodás dolog ez így. Mindegy nekik, a lényeg az, hogy keresztbetegyenek hazánknak. Azt felejtik el, hogy az EP-választáson, de előtte az országgyűlési szavazáson is véleményt mondtak róluk a magyarok. A többség úgy gondolja, hogy nincs rájuk szükség. Erre ahelyett, hogy szép szerényen meghúznák magukat, összefognak a haza ellen. 

Ha ettől várják, hogy népszerűbbek lesznek, akkor minden bizonnyal tévednek. Nem sikerülhet. Árulással nem lehet nyerni. Persze az is lehet, hogy az ez egész egy pótcselekvés. Nem tudják mit kezdjenek magukkal. Az első fizetés talán még nem érkezett meg, így aztán nem lehet menni a brüsszeli boltokba, valamivel meg el kell ütni az időt. 

Olvasgathatnának is a hazaárulás helyett. Mindenki jobban járna. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/76088/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?