Blogolj!

Lehet sivalkodni: Orbán Viktor Trump után Putyinnal is találkozik


Persze, mert kicsik vagyunk. Meg jelentéktelenek is a világban. Nem számítunk semmit. Csak közben az van, hogy Orbán Viktor 2019-ben előbb Donald Trumppal, majd Vlagyimir Putyinnal találkozik.

Jó, hát tudjuk a liberális mantrát: Trump egy szélsőséges, Putyin meg kommunista. Sőt mindketten elnyomók is. Meg kirekesztők is. És egyikük sem tolja a migránsokat. És „ezekkel” parolázik Orbán Viktor. Micsoda felháborító eseménysor!

Nézzük ezt egy kicsit más szemszögből. Orbán Viktor a világ két legnagyobb hatalmának vezetőivel találkozik 2019-ben, ráadásul Puytinhoz nem kell elmenni Moszkvába, a Népszava információi szerint az orosz vezető jön Budapestre októberben. Mi kell még? Tárgyalnak majd a gazdasági együttműködésről és még a paksi beruházásról is. 

Vagyis nemcsak összefutnak egy kaviáros szendvicsre, hanem valóban komoly dolgokról egyeztetnek. 

Persze jön majd az ellenzék által keltett hisztéria. Azzel kezdik, hogy amikor jön Puytin, akkor le kell zárni néhány utcát, le kell heggeszteni a csatornafedeleket és még a rendőrök is szúrós szemmel néznek majd. Minő felháborító események.

Foglalkozzunk inkább azzal, hogy úgy tűnik, mi magyarok végre fontosak vagyunk a világ számára. Orbán Viktort magasabban jegyzik, mint bármelyik elődjét. Vélhetően ez fáj az ellenzéknek is. Annyi baj legyen…

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/76015/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-07-17 11:56:40
Sivalkodnak is már egyfolytában a találkozó hírének bejelentése óta.
Emlékeznek még hazánk "nagy gondolkodójának", az MSZ(M)P-és, első és utolsó kovács lászlónak (igen, kisbetűvel, mert nem érdemel mást !!!!) az örökbecsű kijelentésére, miszerint:
"MERJÜNK KICSIK LENNI !!!!!!!"
Nos, hát ők ennek jegyében születtek, ennek jegyében éltek, és élnek. Valamint ennek jegyében is fognak kipusztulni, mert nem tudnak - és persze nem is akarnak - megváltozni !!!!
Van egy réges-régi alapigazság:
• A világ mindenkinek annyi, amennyit megért belőle.
Hát, ők ennyit értettek meg a világból, ezt is csak nagyon nehezen !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?