25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Ukrajnában mostantól kasztrálják a kiskorúak elleni szexuális bűnelkövetőket


Mit is mondhatnék? Ha nem a magyarokat sújtó nyelvtörvénnyel foglalkoznak, akkor néha egészen normális munka folyik az ukrán parlamentben. Most ugyanis igazi kemény kézzel, jóváhagyták azt a törvénymódosítást, amely egyebek mellett engedélyezi a kiskorúak ellen szexuális bűncselekményt elkövetők kémiai kényszerkasztrálását. Az előterjesztést 247 képviselő szavazta meg a 450 fős törvényhozásban. A többi biztos idióta liberális és/vagy maga is gyerekekkel erőszakoskodik. Más magyarázat nem lehet. 

Fotó: Pixabay

Az elfogadott módosítás a büntető törvénykönyv vonatkozó cikkét - amely 10-től 15 évig terjedő szabadságvesztést ír elő az ilyen bűncselekményre - kiegészíti a kémiai kényszerkasztrálás elrendelésének lehetőségével. A kémiai kasztrálás az elítélt személy olyan antiandrogén gyógyszerekkel történő kényszerkezelését jelenti, amelyek célja a libidó és a szexuális aktivitás csökkentése. Itt mondjuk lehettek volna kicsit szigorúbbak, mert egy rozsdás olló jóval egyszerűbb és hatásosabb, de senki sem tökéletes.  A kényszerkasztrálás amúgy nem szabható ki 18 évnél fiatalabb és 65 évnél idősebb elítéltekre.

Az ukránoknál amúgy azért volt felettébb sürgős a büntető törvénykönyv szigorítása - amit a rendőrség is felettébb siettetett - mert nagyon elszaporodtak a kiskorúak sérelmére elkövetett erőszakos bűncselekmények: csak idén már több mint ötven gyermek vált szexuális indíttatású gyilkosság áldozatává.

Az előterjesztést végül azután tűzte a törvényhozás a napirendjére, hogy a gyermekek ellen nemi erőszakot elkövetők kémiai kasztrálását szorgalmazó lakossági elektronikus petíció megkapta a szükséges számú támogató szavazatot a parlament honlapján. 

A kasztráláson túl az előterjesztés előírja, hogy a fiatalkorúakkal szembeni szexuális bűncselekményért elítélteket a rendőrség egész életükön keresztül tartsa nyilván. Nagyon helyes. 

És akkor most ezek után Márki-Zay Péter gondolkodjon el kicsit a gyermekek testi fenyítésének szükségszerűségéről. A középkorban a tolvajoknak levágták a kezét. Mi már ugye civilizáltak vagyunk, de a hódmezővásárhelyi polgármesternek a következő általa kiosztott "atyai pofon" után megszavaznék ötven botütést. Csak a hagyomány kedvéért. 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75868/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-07-14 14:01:02
Az aberrált liberáltak így is, úgy is visítanak mindenért, hát most legalább lenne valami kis okuk a zajongásra !!!!
Cserébe viszont egyszer, és mindenkorra megmentenénk a saját gyerekeinket ezektől az állatoktól !!!!!!!!
Válaszolok
kata válasza: Szvath lászlóné bejegyzésére 2019-07-13 19:13:12
Mekkora visítás lenne belőle!
Válaszolok
Szvath lászlóné 2019-07-13 18:40:35
Indítsunk mi is petíciót!
Válaszolok
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-07-13 16:59:44
Egyetértek! Főleg most, hogy a drasztikusan előretörő meleglobbi árnyékában lopakodik az a veszély, hogy a pedofília ne számítson bűncselekménynek. Mert hiába tagadják, ezt is el szeretnék érni. De abból nem esznek, körömszakadtáig fogjuk védeni a gyerekeket! Minden normális ember egyetért, hogy a pedofílokat ártalmatlanná kell tenni, és ehhez csak első lépés a kémiai kasztráció. Ha nem értenek a szóból, van más megoldás is!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-07-13 12:27:17
Na végre egy értelmes ukrán törvény !!!!
Nálunk mikor vezetik be ?!
Csak azért, mert volna rá igény !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?