Visszatér a szigorú határellenőrzés
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az európai és a világ koronavírus-járványhelyzetét figyelembe véve visszavezetik a szigorú határellenőrzést. Bizonyos országokból csak tesztelés után, a 14 napos karantént vállalva lehet majd belépni az országba, de olyan államok is lesznek, ahonnan egyelőre nem lehet beutazni.
Blogolj!

Hagyjuk már ezt a pride-ot! Ez színtiszta politika!


Ki az, aki elhiszi, hogy a pride lényege az egyenlőség, meg az ilyen ballib bullshit? Hagyjuk már…

Rögzítsünk egy tényt: egy normális meleg ember a pride ideje alatt otthon ült és tévézett, vagy valami vízparton lógatta a lábát a forróságban. Eszébe nem volt elmenni a magamutogatók közé, hogy megbotránkoztassa a magyar fővárost. 

Ki voltak ott? 

A deviánsok, a magamutogatók, a szerepelni vágyók és a baloldali, liberális politikusok. Utóbbiak aztán fényképezgették is magukat minden szögből, minden zászlóval. Erről szólt ez a történet. Az ellenzék legnagyobb kritikája, hogy a pride több embert hoz össze, mint bármelyik ellenzéki hőzöngés. Jöhet itt a Momentum, az MSZP, a DK és velük együtt a Jobbik, de ők közösen nem tudnak annyi embert összehozni, mint a melegek. Vagyis több homoszexuális elégedetlen, mint hetero… Ez is sokatmondó tény. 

Mit tesznek erre a ballibek? Odasodródnak a melegek mellé, mert nekik kell a tömeg, kell a hangulatkeltés. Ha összejön ez a csoport, akkor el lehet például nekik is mondani, hogy micsoda diktatúra van Magyarországon, hogy elnyomják a melegeket. Persze… Épp ezért vonulhattak idiótának öltözve a belvárosban. Ha jól emlékszem pár évvel ezelőtt Szerbiában, vagy Oroszországban úgy verték szét a rendőrök a hasonló megmozdulást, hogy soha többet nem akartak még csak hasonlót sem szervezni. 

Itt meg vonulhatnak együtt az ellenzékkel. Azokkal a politikusokkal, akik kihasználták ezeket a szerencsétlen idiótákat. Megérdemlik egymást… 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75670/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Erzsébet 2019-07-08 23:01:36
Pontosan! Nem lehet egyenlőségjelet tenni két egymástól eltérő fogalom: -a természet és a természetellenes, élet és halál között.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?