Blogolj!

Összeállt az ellenzéki lista: máris hazudnak


Kiderült, hogy kik lesznek az ellenzék jelöltjei Budapesten az önkormányzati választáson. És máris hazudnak.

Fotó: MTI

Figyelem! Ezek át akarnak vágni minket… Molnár Zsolt, az MSZP egyik dísze koordinálta az egyezkedést és ő jelentette be, hogy az összefogással le akarják bontani a NER-t. Hogy mit? A Nemzeti Együttműködés Rendszerét. 

Ez olyan, mint amikor az Újpest–Ferencváros NB I-es mérkőzés csapatai bejelentik, hogy a Bajnokok Ligáját akarják megnyerni. Másik pálya. 

Ez, amit Molnár Zsolt mondott egy szimpla hazugság. Mint ahogy az is, hogy az ellenzéki jelöltek Orbán Viktort akarják legyőzni. Előre szólok: nem fog sikerülni, ugyanis a miniszterelnök nem indul a választáson. Ez is az átverés része. Hangolni akarnak a miniszterelnök ellen, az egyszerű kommunikációval akarnak sikert elérni. Simán hazugok…

Tudjuk, hogy a VIII. kerületben például Sára Botond lesz a momentumos noném ellenfele, nem pedig maga Orbán Viktor. De a lista bejelentésének pillanatában kiderült, hogy az ellenzéki kommunikációt az a stratégia uralja mint, annak idején Márki-Zay Péterét, aki azzal nyert, hogy démonizálta Hódmezővásárhelyen Lázár Jánost. Holott ugye, a korábbi miniszter nem is indult a választáson. 

Egyszerűek ezek. Mint egy faék. A választók sokkal okosabbak, mint az ellenzéki politikusok. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75582/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Billentyű 2019-07-14 14:32:12
A legszebb az a jelenet volt, amikor KariGeri bejelentette, hogy itt az idő, hogy a csapatkapitány csapatot hirdessen. Majd az első újságírói kérdésre bevallotta, hogy nem tudja, hogy kik vannak a csapatban.
https://www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2019/07/05/karacsony-gergely-szerint-mindenkinek-faj-egy-kicsit-az-ellenzeki-osszefogas-a-fovarosban
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-07-09 11:29:17
Ne feledjük: a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA - ide vonatkozó pontjai - szerint:

1.)A kommunista mindig és töretlenül hű Marx–Engels–Lenin–Sztálin eszméjéhez.
2.)A kommunista az adott helyzet függvényében: tiszteli, segíti, besúgja, megtagadja, felakasztja, megkínozza, vagy kitaszítja elvtársait (azok családtagjait, barátait, munkatársait).
3.)A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
4.)A kommunista szereti a pénzt, a hatalmat, a vagyont, a fosztogatást, a harácsolást, a közszereplést, a vastapsot, a proletárokat, a parasztokat, a felvonulásokat, az „ingyen” virslit (kenyérkével, mustárral és seritallal), a csasztuskákat, a párttitkárokat, a párttagsági könyvecskét, a veres csillagot és a veres zászlót, a sarlót és a kalapácsot, az egykori Szovjetuniót, Kun–Rákosi–Kádár–Horn–Gyurcsány elvtársakat és holdudvaraikat.
5.)A kommunista szeret nevet váltogatni, pártja nevét megváltoztatni, szocialista lenni, reform kommunistává válni, demokrata pózban tetszelegni, vezéreit ajnározni, „lefelé” taposni, önmagát dicsértetni, másokat befeketíteni és megalázni.
Válaszolok
Suarez jr. 2019-07-05 21:59:41
Már megint hazudnak a piszkos, szutykos , büdös KOMCSIK BOLSIK LIBÁK.......Az " ÖSSZEFOSÁS " nevű NŐSTÉNY CSATORNA PATKÁNYOK és a HÍM SOVINISZTA CSATORNA PATKÁNYOK veszedelmes bandája csörtet törtet a vesztükbe , a szemétdombra !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?