Blogolj!

Pedofil plakátokkal támadtak a budapestiekre


A pedofíliát, a gyermekmegrontást és az elvtelen nemtelenséget is népszerűsítő plakátokkal árasztották el a fővárost a Pride hónapjának apropójából.

Fotók: initivm.net olvasói

Csúcsra jár a gusztustalanság és az elmebaj Budapesten!

A szexuálisan (más-)más, hangoskodó, egyre erőszakosabban nyomuló kisebbség Pride hónapjának fülledt leple alatt a devianciát, a túltolt másságot, a ki tudja, milyen neműséget, de ami még szörnyűbb:

a pedofíliát és a gyermekmegrontást is népszerűsítő undorító, mocskos, gyomorforgató plakátok lepték el a város utcáit.

Kimerítve ezzel a zaklatás erkölcsi, akár jogi kategóriáját.

A csúszó-mászó elkövetők senkit és semmit nem tisztelnek, gyermekeinket vették célba, gyermekeink lelkét akarják.

Erre utal, hogy a játszótereket sem kímélik. Ennek jegyében a kicsik által kedvelt lágymányosi Aranyhíd játszótéren is felbukkantak azok a szivárványosan agymosó, életellenesen közízlés- és közerkölcsromboló ábrák, melyek többek között nemcsak megengedő, de már-már kívánt magatartásformaként mutatják be: milyen trendi, fancy, cool és szexi is, ha a világot éltető korlátlan szabadosság oltárán áldozva egy kislány egy bácsival, netán egy kisfiú egy nénivel.

Pontosan azt. Hadd ne folytassam.

Eddig, és ne tovább!

Pride hónap ide vagy oda, takarodó vissza a négy fal közé! Ott lehettek korlátlanul mások! És főleg: el a kezekkel a gyermekeinktől!

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75392/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,Budapest Pride,deviancia,homoszexualitás,pedofília,pride
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-07-08 14:51:57
Ezekkel az aberrált liberáltakkal nincs miről tárgyalni !!!!
Ezek mindegyike komplett hülye, azzal a sok barom politikussal együtt, aki képes "közéjük vegyülni" !!!!
Csak egyszer jutnánk már el oda, hogy végre az egész ország területén, egyszer és mindenkorra betiltsák ezt a pride nevezetű állatságot, a vezetőikett meg közszeméremsértés vádjával el is ítéljék.
A börtöncella legmélyén aztán kedvükre kiélhetnék a természetellenes vágyaikat ezek az idióták!!!!
Válaszolok
éva 2019-07-01 19:02:25
Mióta világ, a VILÁG, a lázadás, a "szűk-térből történő kitörés" mindég elementáris ! (rock-korszak, hippi, rövid haj, és mini szoknya stb.) Ennek a lázadásnak ilyen fergeteges, meggondolatlan a "természete" - SAJNOS
Persze, ne hagyjuk, csak józan párbeszéd szükséges.
Válaszolok
Erzsébet válasza: éva bejegyzésére 2019-06-30 18:16:06
A probléma sincs ám a helyén, hiszen most már egyértelműen a szadista perverzió szabadságáról szól az egész pride és az elmélete!!! Kissé elgenderedett a természettől az egész mozgalom. Nem is kissé, hiszen már a következő generációt nemteleníti és fajtalanítja.
Válaszolok
éva 2019-06-30 18:05:26
Nem értek egyet a nyilvános mutogatással! De, beleborzongók mit műveltek szélsőségesek a magukat felvállaló melegekkel. Ne felejtsük; - EZ A VÁLASZ! " sikoly, érzékenyítés, fityisz! (Már nem szegezhetik fel őket a kerítés deszkájára! Elkerülhetetlen ellenreakció született. Sajnos. Még nem nőt fel az emberiség ahhoz, hogy helyén kezelje a problémát. Csak durva "adok-kapok" árán érvényesítheti, [teheti láthatóvá];- akaratát.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?