Blogolj!

Abortuszra gyűjt a Momentumos EP-képviselő


Most maróan őszinte leszek. Nem vagyok a Facebook legnagyobb rajongója. Persze mint mindennek, a közösségi portálnak is vannak jó és hasznos funkciói. Például mikor valaki születésnapja alkalmából arra kéri ismerőseit, hogy valami jó ügyért adakozzanak. Az óceánok tisztítása, beteg gyerekeknek valami kis segítség. Eddig csak ilyenekbe futottam bele, talán azért, mert az én ismerőseim normális emberek.

Talán említettem már, hogy nem vagyok Facebook-rajongó. Talán azért sem, mert ma ebből a pénzgyűjtéses akcióból szembejött egy olyan, amitől bizony először csak pislogtam és rájöttem miért nem kedvelem Zuckerberg pénzbányáját. A Momentum EP-listavezetője, az ALDE frissen megválasztott alelnöke, Cseh Katka, születésnapjára abortusztámogatásért esedezik. Nyugalom, nem magának. Bár ettől se lesz jobb.

 

Fotó: Facebook

Hinnye no! Ha eddig véletlenül nem mondtam volna, nem szeretem a Facebookot. Mert oda aztán mindenféle ember mindenfélére gyűjthet. És ez nálam kicsit kiverte a biztosítékot. Zuckerbergék tévedésből nem is olyan régen törölték néhány magyar fiókját. Előfordul az ilyesmi. De ez bezzeg aztán maradhat. Persze az is lehet, hogy tévedésből. Náluk nem lehet tudni. Persze az ilyen maxliberális tyúkok mint Cseh Katka, rögtön kapva kapnak az alkalmon, hogy abortuszra gyűjthessenek. De csakis jó szándékból gyilkolnak magzatokat.

Sajnos az én születésnapom mostanában volt, így elég sokat kell várnom, míg gépfegyverre indíthatok gyűjtést terrorista barátaimnak, vagy újabb szigonyokra kérem ismerőseim támogatását az izlandi és japán bálnavadászoknak. Esetleg újabb vadászpuskára orvvadász ismerőseimnek, pusztítsunk ki gyorsan még egy fajt. Nem is tudom mit válasszak.

Apropó! Mondtam már, hogy utálom a Facebookot, de főleg az ilyen Momentumos Cseh Katka féléket, akik a liberális szó mögé bújva azt hiszik, csupa jót cselekednek, és zászlójukra simán kiírják az abortusz szót is. Aztán büszkén lengetik.

Tudják mit? Én rendes ember vagyok. Isten éltessen Katka! Bőségben, egészségben. De remélem nem jön össze a 200 euró.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75336/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Erzsébet 2019-06-30 09:47:30
Fizetni kell gyermekeink meg sem születéséért is? A mi kivégzésünkhöz pedig vigyünk kötelet? Egyre szebb ez a világpolitika körülöttünk. Mi van még a tarso(J)otokban Katica?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?