Blogolj!

Úgy tűnik Márki-Zaynak nincs elég esze… 


Tételezzük fel, hogy Márki-Zay Péter egy politikus. Nem könnyű, de próbáljuk meg. És vonatkoztassunk el attól a vitától, ami a MZP-féle atyaipofon körül kialakult. Nézzük a politikusi formát.

Sajnos be kell látni, hogy Márki-Zay Péter egy igazi hülye. Nem egy olyan hamis, hanem egy olyan rendes, igazi. Hogy miért? Mert nem tud lakatot tenni a szájára, nem tud politikusan nyilatkozni. Beszél össze-vissza, mint egy igazi hülye… 

A helyzet az, hogy tökre nem fontos, mit gondol Márki-Zay Péter a gyerekek testi fenyítéséről. Engem például egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondol a pofonról, a fenékre ütésről, vagy a kéz megszorításáról. Szerencsére nincs közös gyerekünk és nemcsak a köztünk lévő nem túl szoros viszony, hanem a nemi jellegek miatt kijelenthető, nem is lesz. Legyen ez MZPné gondja. 

A mi gondunk az, hogy ez a politikai hobbista várost, megyét, országot akar vezetni, miközben nem tudja, mit mondhat és mit nem. Egy politikus nem beszélhet baromságokat. Nem azt mondom, hogy egyedi eset, hogy egy közszereplő hülyeséget magyarázzon, de azért MZP komoly célokkal vágott bele az országos politikába, miközben egy túlmozgásos, szószátyár, felelőtlen, buta városvezető. 

Félreértés ne essék, nem kell hazudnia, megteszik azt helyette a baloldali barátai. De legyen már annyi esze egy polgármesternek, hogy a nyilatkozata után ne legyen botrány. Úgy tűnik Márki-Zaynak nincs… 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75262/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-28 12:17:52
Bevallom: nekem egyetlen percig sem volt kétséges, hogy ez a márki-zaí (igen, csupa kisbetű, mert az ökröket nem kell nagybetűvel írni) egyszerűen nem normális.
A nagy kérdés számomra az, hogy a hódmezővásárhelyiek hogyan tudták benyalni azt a rémes, és hazug maszlagot, amit a választások előtt ez a csőagyú elhintett magáról !!!!
Ma már csak abban lehet bízni, hogy az idén októberben észre térnek végre a helyiek, és elzavarják ezt az egyketted-kegyelműt a francba, mert ártott már eleget !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?