Blogolj!

Karácsony mögött a tolvajok, hazugok és az olimpiagyilkosok


Karácsony Gergely indul az őszi főpolgármester-választáson. Az egy százalékon álló Párbeszéd frontemberének sikerére sokféle reakció született.

Fotó: MTI

Nézzük először is Gyurcsány Ferencet, akit gyorsan viszahúzott a fölre az előválasztás. A nemzeti elkúró, az EP voksolás után azt hitte, hogy a DK lett a vezér az ellenzéki oldalon, de úgy tűnik tévedett. El is kezdte kerülgetni Karácsony Gergelyt. 

Beszéltem Karácsony Gergellyel. A politikai bizalom kölcsönösen megvan. Együtt fogunk dolgozni Budapest sikeréért. Ez így van rendjén.

Vagyis elkezdte körbekígyózni a kígyó Karácsony Gergelyt. A Párbeszéd vezére bízik Gyurcsányban, ez azért igencsak sokatmondó tény. 

Kálmán Olga egyszerűen csak annyit mondott, hogy „Gratula!”. Persze ezt hosszabban elemezte egy videóban. 

Kerpel-Fronius Gábornak volt egy pár szép momentuma az előválasztási harakiriben. Csütörtök délelőtt ő is behódolt gratulált az egyszázalékos párt vezérének és: 

A mai nap folyamán ígéretemhez híven meg fogom keresni Karácsony Gergelyt, hogy egyeztessünk.

Az MSZP elnöke, Tóth Bertalan is rém boldog attól, hogy beköszöntött Karácsony időszaka. 

Az MSZP nevében gratulálok Karácsony Gergelynek az előválasztási győzelemhez! Gratulálunk és köszönjük azoknak a budapestieknek, akik részt vettek a szavazáson! A mai nap a demokrácia ünnepe!

No, de nézzük mit mond minderre Puzsér Róbert, aki ugye kiszállt az előválasztási buliból. 

A parkolási maffia jelöltje számolatlanul költötte a tízmillókat hirdetésekre – csak annak lett volna esélye legyőzni őt, akinek még szektásabbak a hívei, aki szintén korlátlanul hirdethet az interneten, aki számíthat a balliberális sajtó elkötelezett szolgálatára, és akinek szintén megvannak a baloldal Kubatov-listái. Ez az előválasztás egy inkorrekt verseny, egy nagyszabású csalás volt, amelyen egyedül a balliberális network jelöltje nyerhetett. A DK ellenzékváltási kísérlete megbukott: a nemzeti együttműködés rendszeréhez közelebb álló MSZP megőrizte befolyását Gyurcsány Ferenccel szemben.

És akkor mi a véleménye az egészről Szél Bernadett ellenzéki megmondónőnek? A legfrissebb Facebook bejegyzésének első sora: 

A @bbc munkatársaival a Kunigunda utcában készítettünk felvételt.

Márki-Zay Péter, a vásárhelyi gyerekverő mindeközben a kanadai nagykövetet fogadta. 

Szóval: az elkúró, a hazug és az olimpia gyilkos boldog, a többiek magasról tesznek az egészre. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75233/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-27 17:58:08
Azon elgondolkozott már valaki, hogy mára az MSZ(M)P odáig süllyedt, hogy a saját soraiból, az őskommunisták közül képtelen önállóan kiállítani egy miniszterelnök-jelöltet, de még egy főpolgármester-jelöltet sem.
Az már csak hab a tortán, hogy az eddigi miniszterelnökeik között volt egy pufajkás, egy főállású (D 209) besúgó, egy notórius hazudozó, adócsaló, tömegbelövető gazember, meg egy libatolvaj !!!!!!
Efftársak !!! >>>>> BE KELLENE LÁTNI, LASSAN ITT A VÉG !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?