Blogolj!

Karácsony az ellenzék jelöltje, óriási pofon Gyurcsányéknak


Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást. Az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje Gyurcsány Kálmán Olgáját és a Momentum Kerpel-Fronius Gáborát.

arácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd politikusa, az ellenzék főpolgármester-jelölti előválasztás győztese az eredményhirdetés előtt a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VDSZ) budapesti székházában 2019. június 26-án. MTI/Balogh Zoltán

Utóbbi mondjuk olyan súlyos figurája volt a kampánynak, hogy az emberek meg sem tanulták a nevét, felejtsük is el végleg. 

Sokkal érdekesebb az első kettő és a szavazatok száma. Összesen 68 363-an voksoltak. 2014-ben Tarlós Istvánra 290 675-en. Szemmel látható a különbség. Vissza az előválasztásra: Karigeri a szavazatok 49 százalékát kapta, vagyis az ellenzéki szavazók többsége nem őt akarja főpolgármester-jelöltnek – ez a ballib logika, így szoktak érvelni a Fidesz-KDNP 2/3-os választási győzelmei után. 

Kálmán Olga a Facebookon gratulált a legerősebb vesztes-jelöltnek („Gratula!”) és azt mondta lesz munka bőven. Neki nem annyira. Pedig Gyurcsány és Gyurcsányné, amikor örökbefogadták Olgicskát, akkor azt hitték a bab is hús. Annyira beindult a Demokratikus Koalíció, hogy már azt hitték ők az ellenzék vezérei. Aztán most kaptak egy elég erős maflást az előválasztó „tömegtől”. Visszakerültek a második helyre. 

Szóval ősszel jön a Tarlós vs. Karácsony. Kontrázik Puzsér Róbert. Meg még ki tudja, hogy ki. Mert azért ennek a harcnak nincs vége. Nem hinném, hogy a Gyurcsány-család belenyugszik a meccs előtti vereségbe. Pozíciót akarnak fogni a Zuglót tönkrevágó Karácsnyo háta megett. 

Szórakoztató nyarunk és őszünk lesz, hiszen itt a Karácsony. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75213/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-27 17:44:30
Pofára esett a teljesen elfogulatlan, objektív kálmán olga (igen, csupa kisbetűvel), pedig a valaga majd leszakadt, hogy ő aztán - furcsánynéval az oldalán - méltó ellenfele lesz a Tarlósnak. Sőt, hovatovább már Orbán Viktornak is.
Lehet, hogy ezeknek az aberrált, liberált hibbantaknak teljesen elment a józan eszük, és teljesen megszűnt a realitásérzékük is ?!
Hogy miért pont most jutott eszembe nem is tudom:
" Még az a szerencse, hogy kijött ebből a húgyagyúból ez a veretes vélemény, mert ha véletlenül bennmarad, akkor biztos, hogy maradandó károsodást okozhatott volna a szervezetében. "
Válaszolok
kata 2019-06-26 21:26:15
Gondolom fletó és a vörös némber most csak néz ki a fejéből, és azt sem tudják merre vannak arccal előre. Az asszony már úgy nyilatkozgatott, mintha ő lenne a miniszterelnök. Állandóan Orbánnak üzengetett, most aztán az a pár százalék aki elment erre a bohózatra jól betartott nekik. Már elkönyvelték,hogy megnyernek mindent, és az egészet betetőzi a 2022-es parlamenti választás, ahol tarolni fognak. Rosszul tanulmányozták a lélektant. Lehet a pár baloldali szavazó, aki elment, rájött, hogy az asszony bevetése csak taktikai lépés volt, és fletó megint előre tolja magát. Az sem tehetett jót, hogy megint a hátba szúrást alkalmazta. Mindegy is mi az oka, én nagyon örülök, hogy ezek kaptak egy jó nagy sallert. Most agyalhatnak, mit mondjanak, és mi legyen a
következő lépésük. Remélhetőleg visszább vesznek, mert nagyon unalmas volt már, hogy ez a két címeres gazember úgy járkált az országban, mintha náluk lenne a bölcsek köve.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?