Blogolj!

Márki-Zay Péter támogatja a gyerekek testi fenyítését


Kevés sötétebb alak van a magyar politikában Márki-Zay Péternél. A hódmezővásárhelyi utazó polgármester – ország- és világjáró –, most éppen a gyerekek testi fenyítésének helyességéről beszélt.

A kis Márki-Zayok. Még szerencse, hogy el tudtak indulni időben. Vajon apa mit tett mindezért? Ütött, vagy szorított?

Rövidre is lehetne zárni a történetet: micsoda barom!

Na, de azért ennyivel ne ússza meg ez a hobbista. A vásárhelyiek műkedvelő polgármestere a Radio Colornak nyilatkozva beszélt arról, hogy tulajdonképpen megfelelő nevelési eszköz a testi fenyítés, mert ha ő például nem alkalmazná, akkor soha nem jutna el sehova a hét gyermeket verő nevelő Márki-Zay család. Mert, ha ráhagynák a gyerekekre a dolgokat, akkor semmi sem működne és a szép szó nem elég, Márki-Zay oda csap, ahova köll. 

Tehát az nekem mindig nagyon fontos volt, hogy a gyerekek szót fogadjanak, és ilyen szempontból én a testi fenyítésnek is szükségét érzem, ez persze, ahogy a gyermekek nőnek, teljesen kikopik

– mondta az önjelölt poltikai megváltó. Amúgy Márki-Zay a kanadai módit támogatná itthon is. Ott kizárólag csak teli tenyérrel lehet ütni a gyereket, de nem maradhat nyoma és nagyon fontos, hogy ököllel tilos odaverni, csak nyitott tenyérrel szabad odasózni. Szép szabályok, a liberális MZP talán könnyedén magáévá tette. 

Aztán persze próbált visszatáncolni ez a poltikai üldözött és már csak arról beszélt, hogy jól meg kell szorítani az engedetlen kölök kezét. Úgy emberesen. Esetleg még meg is rángathatná a csibészt, vagy netán kikergethetné a mártélyi Tiszapartra. 

Szóval a gyerekeket kemény kézzel rendszabályozó politikai pernahajder kimondta, amit gondol erről a nevelés dologról. És mi történik most? Semmi. Hallgatnak a jogvédől, a női aktivisták, a gyermekmentők, a TASZ, a Helsinki Bizottság mindenki. Ezek ilyenkor csak kimondott csacskaságok. Nem számítanak. Ahogy hamarosan Márki-Zay sem számít majd. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75099/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-06-25 21:04:38
Ez a lelketlen hiéna csinált egy szekérderéknyi gyereket,de még ehhez sem ért! A szülő gyengeségét jelzi, ha egy gyereket nem szép szóval, hanem veréssel tud megrendszabályozni. Ez a legkönnyebb, nem bírok a gyerekkel, jól nyakon vágom. Nem mondom,hogy a gyerek soha nem hozza ki a béketűrésből az embert, de tapasztalatom szerint a türelemmel hosszú távon jobban boldogulunk.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-06-25 15:45:40
Ez tényleg ilyen hülye (kunhalmiul: hüje), vagy csak permanens szereplési vágya van, és tetteti magát ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?