Blogolj!

Bohózatba és kardcsörtetésbe fullad a balliberáris roncsderbi

Pintér M. Lajos

Az előválasztási cirkusz legújabb fejezete, hogy a gyurcsányisták választási csalással vádolják szocialistáékat.

Fotó: MTI

Szóval tényleg nagyon úgy tűnik, ezek jobban utálják egymást, mint minket, és leginkább egymást akarják legyűrni, kiütni, agyonnyomni, széttaposni, mint leváltani a Fideszt! Persze nem véletlenül, hiszen képtelenek érdemi, valós alternatívát megjeleníteni és kínálni. Úgyhogy marad nekik a marakodás...

A balliberális ellenzék budapesti előválasztása (balliberó újmagyarul: politikai innovációja) – záróra: szerda dél – bohózatba és kardcsörtetésbe látszik fulladni. A résztvevő bukottak még: Kálmán, Karácsony és Kerpel-Fronius amazon és gladiátorok egymás sarazásával vannak elfoglalva a porodon, míg Puzsér a külső szemlélők nyugalmával osztja őket. Mindenki lő tehát mindenkire az ingyencirkuszban, a felek mögött álló viccpártok közben megfojtanák a többieket egy kanál vízben, vagy hát egy családi vállalkozásba olvasztanák be az összeset (Gyurcsány és neje fennhatósága alatt).

A ballibernyák bénázás legújabb fejezete, hogy az úgynevezett demokratikus ellenzék úgynevezett demokratikus versengésében az úgynevezett Demokratikus Koalíció választási csalással vádolta meg (szűk három héttel ezelőtti kegyeltjét) Karácsony Gergelyt és (látszatszövetségesét) az MSZP-t.

Gyurcsányék szerint Karácsonyék hazug automata telefonhívásokkal akarják manipulálni az ellenzéki előválasztás eredményét. A DK-hoz állítólag tömegesen érkeztek állampolgári bejelentések egy félrevezető tartalmú automata hívásról, mely úgy állítja be Karácsonyt, mintha Gyurcsány és a DK által hivatalosan támogatott jelölt lenne, miközben (most épp) nagyon nem az, ehhez pedig Gyurcsány egy korábbi tévészereplésének hangját is felhasználták. Sajtóhírek szerint egy internetalapú vezetékes telefonszámról van szó, de a Gyurcsány-háziportál Nyugati Fény már ki is kukázta: a szám a Publicus Intézetnek nevezett MSZP-s propagandacéghez köthető. A kaotikus egymásra mutogatásban Karácsony közben kínosan magyarázkodva mossa kezeit.

Az ellenzéki ökörködés politikai szélhámosai tehát lassan, de biztosan, a show végére lemészárolják egymást. A kérdés tényleg az (szerda estére kiderül), hogy a soros színházzal vajon mi a cél, „minden akarok lenni, de semmi sem leszek” KariGeri akar-e kétségbeesetten szavazatokat szerezni a hajrában, netán a trükkök százainak boszorkányhájából a Gyurcsány família maszatolja-e máris a ronda zakózást.

Az ugyanis nem kérdés, hogy ebből a megvalósítható, reális, előremutató program nélküli, nárcisztikus, lúzer társaságból senki sem alkalmas rá, hogy méltó kihívója legyen a városépítő Tarlós István főpolgármesternek, pláne arra, hogy fővárosunkat vezesse. A budapestiek számára ez a tanulság, semmi más.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75135/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,DK,ellenzék,előválasztás,Gyurcsány Ferenc,Karácsony Gergely,MSZP
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?