Blogolj!

Maszturbálni tanítaná a négyéveseket a WHO! Videó!


Az UNESCO és a WHO mást sem csinál, csak a pénzünkért kuncsorog. A támogatásokat a gyerekek érdekében költik el – mondják ők. Az más kérdés, hogy mennyire szolgálja a gyerekek fejlődését, ha négy esztendősen megtanulnak maszturbálni.

Döbbenetes videó látott napvilágot, amelyben pedagógusok, szülők és gyerekek mesélnek arról, hogy az UNESCO és a WHO mire oktatja a gyerekeket. A genderelmélet terjesztése – az ötéves gyerekek között!!! – a legkevesebb ebben az egész hányingertkeltő mocsokban. Mert például az milyen már, hogy az 5–8 esztendősöknek demonstrációval egybekötve tanítanak különböző szexuális viselkedési formákat. Ebben benne van a „szeretlek” szó kimondása, de még az anális szex is. 

Emellett kiváló oktatóanyagot kapnak a 12–15 éves lányok a kívánt és a nem kívánt terheséggel kapcsolatban, még arról is, hogy miként működik az abortusz. De például az is milyen hasznos tudás egy általános iskolai alsósnak, hogy mi a módja az óvszer felhelyezésének. 

Szóval az UNESCO és a WHO a pénzünkért kuncsorog, miközben terjeszti a legsötétebb szexuális tanokat. Csak a motiváció érthetetlen. Miért jó ez nekik? Mindenesetre ez sokaknak nem tetszik, ha önnek sem, akkor itt aláírhatja a nemzetközi petíciót. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75017/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-06-23 20:55:00
Mélységesen egyetértek! Ezeket a férgeket azonnal el kell takarítani, mielőtt még nagyobb bajt csinálnának! Milyen világban élünk? Egy férfit örök életére tönkre lehet tenni, ha rákacsint egy nőre, vagy mond egy bókot, mivel zaklatja a nőt? Akkor ez micsoda? Tönkre akarják tenni a jövő nemzedéket, mert amit csinálnak, az szembe megy minden normalitással. Elég volt a mocskos, aljas degeneráltak nyomulásából! És mi a következő lépés? A pedofília törvényesítése? Mert nagyon úgy néz ki, hogy ez van előkészületben! Sokat olvastam az indiai gyermekházasságokról, amíg be nem tiltották, az anyák úgy altatták el gyerekeiket, hogy szexuálisan stimulálták őket, mintegy felkészítve a házasságra. Mindegy milyen kicsik voltak! Tagore, a Nobel díjas indiai költő már ekkor felszólalt a gyermekházasság ellen, mondva, a gyerekeket testi-szellemi ronccsá teszi ez az eljárás. Ezt akarják ezek az elvetemült mocskok is! Minden normális szülő foggal-körömmel harcol a gyermekéért, és minden az ő érdekében tesz. Igenis indítsunk el egy petíciót - és ne csak itthon - , hogy megállítsuk ezt a velejéig romlott mocsok bagázst! És ha valakinek nem tetszik, akkor saját felelősségére dobja ezeknek a hiénáknak a markába a saját gyerekét. És ha a testileg, lelkileg tönkretett gyerek felnőve kérdőre vonja, viselje a következményeit! De senkinek nincs joga, hogy szülői beleegyezés nélkül bármire is tanítsa a mások gyerekét! A közéletből a pc-t is sürgősen el kell takarítani, mert mindig vannak olyanok, akik ennek jegyében nem mernek tiltakozni, mert a liberális szemét népség tönkreteszi aki meg mer szólalni. Minél többen megszólalunk, a normalitást követelve, annál kisebb lesz a esélyük kötelezően hatni az életünkre ezeknek a deviáns aljas férgeknek!!! Elég volt!!! A gyerekeket nem hagyjuk!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-06-23 16:23:18
A jó murva anyját ennek a sok aberrált, liberált állatnak. Elég volt már a szennyből és a mocsokból !!!!
Takarítsák már el hivatalból ezeket a redves, ingyenélő, szemét NGO szervezeteket - az aljas vezetőikkel, meg a lefizetett prédikátoraikkal együtt - ebből az országból a bodrogközi náthás 3,14csába !!!!!!!!!
Mi lenne például, ha - mondjuk első lépésként - minden lehetséges jobboldali, normális (mondom: normális) médiafelületen közzétennék az aktuális petíció aláírásának pontos, magyar nyelvű szövegét ?!
Ezzel - szerintem - nagyságrenddel nőne az aláírók száma, mert hiszen nem mindenki tud perfekt angol nyelven kommunikálni !!!!!!!
És mi lenne, ha megszerveznék "illetékes efftársék", hogy mindezt nemcsak az interneten lehessen megtenni, hanem példának okáért SMS-ben is, egy központi rádió-telefonszámon ?!
Tényleg összefogva, egységesen kellene fellépni minden józanul gondolkodó magyar embernek ezzel a csürhével szemben !!!!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-06-23 15:35:01
De mi a lószarért várunk Mama, mindig csak megállapítjuk, tudomásul vesszük a bicska nyitogató , vérlázító, újabbnál újabb degenerált kretén, gender dumát, ahelyett , hogy támadnánk , fel vennénk a harcot a takony gerincű mákonyok ellen !! Hát nem háboru van ?? Ha az van , hát harcoljunk, mert különben minket semmisítenek meg ezek a varangyos békák !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?