Blogolj!

Karácsony Gergely és az állatok…


Karácsony Gergely fellépett a kampány utolsóelőtti szintjére: az állatokhoz nyúlt. Nem a nyulakohoz, hanem úgy általában az összeshez.

Az, hogy új, korszerű állatmenhelyek kellenek talán nem is kérdés. Nemcsak Budapestre, hanem mindenhova. Talán van is ilyen program. Na, de itt van a második pont, ami a kényszerszaporítók elleni fellépésről szól. Nagyon fontos, hogy kényszerből ne szaporodjon senki. Még egy állat se. Ezen felül Karácsony azt szeretné, hogy Budapest legyen méhbarát város. Látom magam előtt Mari nénit a nyóckerben, ahogy barátkozik a méhekkel. Nem tudom mekkora lehet a fővárosi méhpopuláció, de legyünk minden tagjával barátságosak, már csak a saját érdekünkből is, nem kellenek a csípések. A szúnyogokat is ki kell írtani, mégpedig Karácsony szerint biológiailag. Ha ez még nem lenne elég, akkor vissza kell találniuk a madaraknak, köztük a fecskéknek, továbbá a denevéreknek Budapestre. Elég volt abból, hogy különböző madarak nyugatra repülnek. Maradjon mindenki nyugodtan itthon a tojásain. 

Az egész programban a legveszélyesebb pont így kezdődik: 

egy, a zuglóihoz hasonló

Ezt ne! Semmi se legyen hasonló soha Budapesten, mint mostanság a XIV. kerületben. Semmi! Mert, ami ott van az maga a káosz, aminek Karácsony a kapitánya. Amúgy a zuglóihoz hasonló ivartalanításai programot szeretne az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje. 

Nincs kérdés: ha Karácsony főpolgármester lesz, akkor az egész fővárost kiheréli… 

  3
  https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75033/pics/lead_800x600.jpg
   

  Hozzászólások

  A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
  Hát, így van ez válasza: György bejegyzésére 2019-06-27 18:27:03
  György !
  Ez rövid, frappáns, és találó szöveg volt. >>>>>>> gratulálok.
  Válaszolok
  György
  György 2019-06-26 10:22:09
  Csak a címre reagálok : A SZAVAZÓI BÁZISA ...
  Válaszolok
  Hát, így van ez 2019-06-24 09:25:03
  Mit vár az állatoktól ez a töpörödött agyú ?! Szavazatokat ?!
  Ez a manusz egyre hülyébb (bangóné szerint: hüjébb) !!!!
  Válaszolok

  Ezeket a cikkeket olvastad már?