Blogolj!

Dobrev Klára és Magyarország ellenségei


DK, azaz Dobrev Klára megkezdte ámokfutását az Európai Parlamentben. Gyurcsány Ferenc neje, kizárólag olyan emberekkel került kapcsolatba, akik ártottak, vagy ártani akartak Magyarországnak.

Állítólag egy csomó rendes ember él, dolgozik Brüsszelben, még az EP környékén is. Rengeteg olyan, aki kedveli Magyarországot, még több olyan, aki semleges érzésekkel van felénk és bizony akad olyan is, aki ahol csak tud keresztbe akar tenni nekünk. Érdekes, hogy utóbbiaknak mindig vannak magyar cimboráik. Eddig ugye Jávor Benedek volt az egyik, de ő a népakarat jóvoltából jelenleg csak turistaként mehet a belga fővárosba, a másik ugye Ujhelyi István, aki megcsinálta az MSZP EP-kampányát, amely olyan jól sikerült, hogy a szocik csak egy helyet szereztek a parlamentben, de azt legalább megtartotta magának a Pista, vagyis árulhat hazát a továbbiakban is. 

Nem is lesz egyedül ebben a tevékenységében, mert DK, azaz Dobrev Klára, aki ugye nem Gyurcsányné, csak a Feri neje már bele is lendült a dolgokba.

Azonnal találkozott Guy Verhofstadttal, aki több ügyben is nekiesett már Magyarországnak.

Például belekötött már ő az egyik nemzeti konzultációba is, amely kapcsán azt állította, hogy Antonio Tajani EP elnök bekéreti a magyar követet. Ezt később maga Tajani cáfolta, vagyis erről szó sem volt, Guy tehát akkorát hazudott, mint ide Lacháza. 

Aztán DK, tudják aki nem Gyurcsányné, összefutott mindannyiunk Jutkájával, azaz Sargentini asszonnyal, aki ugye előszeretettel készít jelentést hazánkról, ami után kiderül róla, hogy fogalma sincs amúgy mi történik ezen a 93 ezer négyzetkilométeren. 

No, de velük barátkozik DK, aki nekik sem Gyurcsányné. Egyszerű megfejtés lenne ugye a madarat tolláról kezdetű bölcsesség előhozatala, de ennél bonyolultabb a helyzet. A magyar választók egy része úgy döntött, hogy a nemzeti elkúró nejét Brüsszelbe küldi – ilyen a demokrácia! –, ám ezzel Fletót is elküldte oda, mert ott áll a neje szoknyájának a szélén.

Ez a házaspár kiváló barátokra lelt Brüsszelben és összefogva velük mindenbe beleártja majd magát a ballibek oldalán. 

Érdekes öt évünk lesz, mert a hazaárulócsere megtörtént. Jávor helyett DK. Szép kilátások. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/75014/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-24 09:17:13
A Demokratikus Koalíció (már a nevük is merő hazugság, hiszen sem nem demokratikus, sem nem koalíció ez a sz@rházi alakulat) "dicső képviselői" által az ország ellen indított bármely feljelentés nem más, mint hazaárulás.
Ezt azért szögezzük le. Ezért viszont normáliséknál (mondom: normáliséknál !!!!) szigorú börtönbüntetés jár !!!!
Továbbá: az így indított elmarasztalás összes költségét azokkal a hibbantakkal kellene megfizettetni, akik erre a senkiházi gyurcsánynéra, meg az idült alkoholista furcsányra, és a gittegyletükre szavaztak !!!
Válaszolok
kata 2019-06-23 20:22:50
Az ország szégyene ez a két semmirevaló! És szégyelljék magukat azok is, akik bejuttatták ezt a vörös ördögöt Brüsszelbe! Kíváncsi vagyok, mekkora ajvékolás lesz, ha sikerül megint egy hazánkat elítélő határozat elfogadásában közreműködnie, aminek anyagi vonzata is lesz. És nem csak a kormányra szavazókra nézve, hanem azoknak is zsebbe vágó lesz, akik ezekre szavaztak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?