Blogolj!

Az EU-nak többet ér a migráns, mint mi


De tényleg! Viszonylag tisztességes EU-s állampolgárként kérek egy olyan kártyát, amin van némi szabadon felhasználható euró. Megérdemlem, nem?

Mondjuk nem tudom, hogy miként lehet hozzájutni egy ilyenhez, de nem hülyeség. Az ember nem tesz semmit, csak elindul otthonról Nyugat felé és egyszercsak kap egy ilyen fizetőeszközt az EU-tól. Se név, se cím, se más azonosító, csak a kártya és a pénz. Nem kell érte semmit sem tenni, csak van és az ember költi. Azt mindannyian tudjuk, hogy nekünk mi mindenről kell számotadnunk, ha szeretnénk egy új kártyát.

Bocsánatot kérek, de ez így nem igazság. Az ember teszi a dolgát szép szerényen, fizetgeti az adót az államnak, amely aztán részben az EU-hoz vándorol, amiből aztán a migránsok kapnak egy jelentősebb összeget. Nem szeretném ezt a logikai sort újra levezetni, mert csak felidegesíti magát az ember. 

Mitől ér többet az EU számára egy migráns, mint ön, vagy én? Rémes ez az egész. 

A Fidesz szóvivője bejelentette, hogy a párt kezdeményezi a migránskártyák megszűntetését. Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel továbbra is tízezres nagyságrendben osztogatja ezeket. Csak idén már több mint hetvenezret adtak ki, az elmúlt években összességében pedig több mint kétmillió feltöltés történt 500 milliárd forint értékben, megfelelő biztonsági ellenőrzés nélkül - mondta.

Döbbenet…

Mi ugye nem kapunk ilyen kártyát, ellenben most éppen regisztrálnunk kell a bankfiókban, hogy bebizonyítsuk, nem vagyunk terroristák. Ellentétben a migránsokkal. Mármint nekik nem kell regisztrálniuk…

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/74778/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-06-20 15:11:56
Jogos a tiltakozás !!!!!!
Válaszolok
kata 2019-06-18 17:06:56
Még egy hátrányos tényező: mi hiába kérnénk kártyát, hiszen szemmel láthatóan nem vagyunk sem arabok, sem négerek. Tiltakozom a hátrányos megkülönböztetés miatt!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-06-18 13:35:12
Sőt a spekuláns soros pénze is nagyon sokat nyom a latba, mert azt, ezeknek a nyikhaj migránspátyolgató senkiháziaknak zsebbe - adóbevallás mellőzésével - lehet dugdosni. Így kerek a világ !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?