Blogolj!

Nem kérünk a Prideból!


Boldog István, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön a parlamentben a médiaszolgáltatással kapcsolatos törvények vitájában arról beszélt, elképzelései szerint hogyan lehetne megvédeni a „gyermekeinket a szexuális és egyéb aberráltságoktól“, és arra kérte a képviselőket, hogy 

„Tegyenek meg mindent azért, hogy a hamarosan következő Pride felvonulást ne lehessen nyilvánosan megtartani.”

Bősz Anettre reagálva mondta mindezt Boldog István. Előbbi vetette fel, hogy védjük meg gyermekeinket a tévében látható erőszaktól. 

Ezzel csak az a baj, hogy - természetesen a Híradón kívül –a képernyőn látható erőszak a filmekben fordul elő. Amit elmondunk a gyereknek, hogy ez nem a valóság, ezek itt színészek, csak eljátsszák az egészet. Ezzel szemben az utcán vonuló cseppet sem ízléses melegfelvonulás sajnos a valóság. És bizonyára én vagyok a beteg, de inkább nézem meg ötszázadszor az erőszakos Rambot, mint egyszer a melegfelvonulást. Előbbi esetében garantált a szórakozás, utóbbi esetében elég sok munkát adnánk a pszichológusnak. 

És visszatérünk oda, hogy miért vonulnak? Miért nem vonulnak fel a pékek? Tudom, őket mindenki szereti, elvégre finom kenyeret, perecet, kiflit és zsemlét sütnek nekünk. De mondjuk egy iszlám hívők által szervezett Andrássy úti séta, már egész más kérdés. Vagy mondjuk egyéb, hasonlóan nem túl népszerű kisebbség szeretne hangoskodva végigvonulni a város szívén? Ugyan kérem, olyan nem lesz, mert ennél több eszük van.

Amúgy az kéne, hogy egy totál üres utcán vonuljanak végig. Mert ez várna rájuk, ha nem lennének normális családok, heteroszexuális kapcsolatok. Az ő kapcsolataik ugyanis terméketlenek.

Tehát ezeknek az „LMBTQXHGJT messiásoknak” nem csak a nemi identitásukban, de a fejükben is komoly elferdülés tapasztalható. Arról nem is beszélve, hogy évről-évre a pozsonyi csata évfordulóján vonaglanak a fővárosban. Mert ők mindenkinél fontosabbak, és egyenlőbbek. Kész fertő!

Amúgy Budapest büszke város. De nem erre!

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/74682/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Erzsébet 2019-07-09 13:47:47
Semmi köze sincs a személyes szabadságjogokhoz a pride-nek, hiszen nincsenek a hálószobák hivatalosan megfigyelő-berendezésekkel felszerelve, hogy ellenőrizzék ki, mit csinál a falai között. Viszont nagytömegek személyes szabadságjogait alaposan sértik ezekkel a perverz bemutatókkal. A következő generáció megrontását megemlíteni sem érdemes, hiszen már az óvódákban is szexuál-szolgáknak nevelik a gyermekeket. Méghozzá HIVATALOSAN és egy őrült ideológia követelésére.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-06-17 17:34:28
Én is egyetértek. Otthon, vagy szűk baráti körben mindenki azt kezd a homoszexualitásával, a ferde hajlamaival, amit éppen akar, de ez nem tartozik (nem tartozhat) senki másra, pláne nem a gyerekekre.
Csak egyszer kellene (örökre) betiltani, utána körbeordítanák a világot ezek a senkiháziak, aztán meg örökre lenyugodnának, és soha többé nem mutogatnák a "bájaikat" szégyenszemre Budapest főutcáján !!!!
Ha repülőgép "mizériát" sikerült megoldani, akkor ezt is meg lehet valósítani.
Válaszolok
kata 2019-06-16 19:08:48
Egyetértek a képviselő úrral! Nem értem, miért kell minden évben végignézni ezt az undorító magamutogatást, csak azért, mert a pc jegyében valakik erről így határoztak. A hátszél miatt egyre szemtelenebbek, követelőzőbbek lettek, és aki meg mer szólalni, azonnal homofóbbá nyílvánítják, és megbélyegzik. Értsék meg végre, minél erőszakosabban akarják elfogadtatni magukat, amíg ilyen módon teszik, esélyük sincs rá. Béreljenek maguknak egy zárt helyet, maguk között csináljanak amit akarnak, de a nagyközönség undorodik attól, amit nyilvánosan művelnek. A felnőttek többségének sem tetszik, gyerekek szeme elé pedig végképp nem való ez a deviáns viselkedés.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?