Blogolj!

Baloldali előválasztás – nem egy békeharc


Nem változnak ezek semmit: a baloldaliak, hovatovább kommunisták a békét tűzik zászlajukra és közben úgy harcolnak, mint a legnagyobbak.

Kétségtelenül Kálmán Olga színrelépése hozott új tónust a baloldaliak előválasztási szenvedésébe. A Demokratikus Koalíciót képviselő, eddig független újságíróként működő Kálmán kiválóan bánik a szavakkal és ezt a képességét ki is használja. Most például akkorát vágott oda Karácsony Gergelynek, hogy Tóth Bertalan adta a másikat. 

Díjjazom, ha valaki az elmúlt egy évben szeretett volna már miniszterelnök, főpolgármester és kerületi polgármester is lenni

– vágott oda Kálmán Karácsonynak egy előválasztási vitában. 

Jó, hát azért azt gondoltuk, hogy a legerősebb vesztes helyéért harcoló balliberális haverok nem esznek egymás tenyeréből, de ez így indításnak egy kicsit talán erős. Kálmán Olga szuperfüggetlen jelölt földbedöngölte Karácsonyt, aki erre csak a szokásos bolond mosolyát vette elő, rihegett-röhögött egy sort, aztán mondta tovább a mantrát. 

Felesleges.

Kálmán Olga megeszi reggelire Karigerit és a többieket is, még a fiatalos Momentum 52 (ötvenkét) éves indulóját is, aki szerint a magyarok ugye agyhalottak. Kálmán nagyon magabiztos, ami mondjuk nem újdonság. Az egy kicsit fura, hogy Gyurcsányék mondják meg neki, hogy mit csináljon. Mert ugye Olgicska nem is olyan régen még nem akart politikusnak állni. Aztán mégis megtette. Aztán úgy érezte, hogy szeretne adni egy interjút a Hír TV-nek, aztán a mozgalom úgy döntött, hogy mégsem. 

Szóval Kálmán Olga ma már nem más, mint Gyurcsány Ferenc meghosszabbított keze, akinek a magyar hangja olykor Dobrev Klára. Ők irányítják ezt az előválasztási békeharcot is, ami igazából egy kicsit sem béke, csak harc. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/74668/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-17 17:49:48
Meglátván a közölt képet (fogalmam sincs, hogy miért !!!!) nekem azonnal a focimeccsek bírói tevékenységével kapcsolatos, ősi "népi rigmus" jutott eszembe:
HÁROM HÜLYE, HÁROM HÜLYE, HÁROM HÜLYE !!!!! >>>>>> Bocsánat, kunhalmiul: három hüje !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?