Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 16, 31, 58, 75, 77. Nyeremények: 4 találatos szelvény 35 darab, nyereményük egyenként 2.496.635 forint; 3 találatos szelvény 3.839 darab, nyereményük egyenként 23.670 forint; 2 találatos szelvény 115.117 darab, nyereményük egyenként 2.095 forint. Joker: 858656
Blogolj!

Leszbikus pónikkal mosnák át a gyerekek agyát!


A közösségromboló liberális politikai és médiahálózatnak semmi sem szent. Ezúttal leszbikusok pónikkal támadják le a normális és egészséges családmodellbe szocializálódó gyermekeinket.

Fotó: Hasbro

Nem tudtátok, mi hiányzik a hirtelen jött kánikulában? Egy újabb agyament szélliberális baromság, amitől felforr az ember agyvize! Egy aljas, alávaló, rohadék szellemi kútmérgezés, amivel gyermekeiket igyekeznek a normálistól, az átlagostól eltérővé: mássá érzékenyíteni!

A meséken, pontosabban a rajzfilmeken keresztül töltenék bele a fejükbe a hülyeséget, nehogy már azt higgyék, nehogy már azt tanulják meg, hogy női édesanyjuk és férfi édesapjuk az egyedüli (emberi és isteni) pár-, avagy családmodell. Éljen, ami nem normális, nem átlagos, nem megszokott, nem elrendeltetett!

Merthogy jönnek a leszbikusok lovacskák, egyenesen bele a pofánkba, így a forró nyáron. A Pride Hónap jegyében ugyanis „első alkalommal szerepelnek leszbikus karakterek az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság című mesesorozatban. A kilencedik, befejező évad 12. epizódjában feltűnt Holiday és Lofty nagynéni egy Scootaloo nevű kispónit nevelnek, és a történetből egyértelműen kiderül, hogy nem testvérekről, hanem szerelmespárról van szó” – örömködik a nagyon haladó és még inkább durván elnyomott sajtócska.

Mindezt persze nyakon öntve a jó öreg, de még inkább hazug és képmutató toleranciamantrával: azzal, hogy a gyermekek tanulják meg elfogadni a sokszínűséget, no meg a családok és párkapcsolatok széles, valódi skálájával találkozhassanak a televízió képernyőjén.

Ez az ön- és közveszélyes állati hülyeség már azért tényleg mindennek a teteje! Elmennek ezek az érzékenyítő szélliberálisok a …, szóval arra az elképzelhetetlenül meleg helyre. Tartsák meg maguknak a homokos heréltjeiket és a saját kapura támadó kancáikat. Nem kérünk belőlük. Stílszerűen: lószart, mama!

Szülőtársak, csak óvatosan, körültekintően azzal a távkapcsolóval...

A leszbikus lovakat „lelövitek”, ugye?

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/74538/pics/lead_800x600.jpg
gyermek,homoszexualitás,liberalizmus
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-13 17:45:35
A liberális komplett őrültek jóvoltából ömlik a nyakunkba a kultúr-mocsok, a szenny, az igénytelen szemét !!!
Tényleg takarítsuk már el a francba, vagy a bodrogközi, náthás 3,14csába ebből az országból ezeket a hibbant agyú, hitvány senkiket !!!!!!!!!! ELÉG VOLT !!!!!!
Válaszolok
kata 2019-06-13 13:48:13
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a saját gyerekeikkel is ezt nézetik, vagy csak a pórnépet akarják rákényszeríteni erre az ocsmányságra? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a libsik nagyon is távol tartják őket, és csak szóban ilyen toleránsak. Vegyék végre tudomásul, hogy a magyarok nagy többségét soha nem fogják rávenni arra, hogy ezt a degenerált elméletet elfogadják! Megint bizonyították, hogy ők nem a szellemi elit - amit persze mindig az orrunk alá dörgölnek-, hanem egy mocsok, hatalom - és pénzéhes tetű banda, akik mindent elkövetnek, hogy meggyengítsék a normális emberekből álló társadalmat. Nem fogjuk nézni ezt a förtelmet, nem vesszük az ilyen kiadványokat, az elocsmányított klasszikus mesék változatait, és ha be merik tenni az elfajzott patájukat az óvodákba, iskolákba, úgy vágjuk ki őket, hogy a lábuk sem éri a földet! Takarodjanak a gyerekek közeléből!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?