Blogolj!

Nyíltan leszbikus evangélikus püspök, aki a muszlimokat szereti


Na, most akkor jól kapaszodjunk bele az internetbe: Eva Brunne egy svéd püspök, aki nyíltan leszbikus és jobban szereti a muszlimokat a keresztényeknék.

Írom, de nem nem hiszem el: nyíltan leszbikus női püspök, aki jobban szereti a muszlimokat, mint a keresztényeket. 

Hogy nem szakad le az ég…

Mi jön még? 

Eva Brunne immár 10 éve Stockholm püspökeként éli a hétköznapokat, teszi mindezt a svéd evangélikusok szellemi és lelki vezetőjeként. 

Ezen minőségében azt mondta, hogy

Gyakran úgy érzem, sokkal több közös értékünk van a muszlimokkal, azokkal legalábbis, akikkel én találkoztam, mint a jobboldali keresztényekkel.

Tényleg eldobom az agyam… 

Hova vezet ez? Mi lesz ebből?

Az a legkevesebb, hogy a püspök a nőket szereti – mondjuk már eleve az is fura, hogy ezt le lehet írni, de hát 2001 óta él élettársi viszonyban egy másik nővel –, de hogy jobban bírja a muszlimokat, mint a jobboldali kereszényeket, az azért elég erős az ő pozíciójában. 

Tisztában vagyunk vele, hogy nem minden egyházi vezető jobboldali keresztény – néha már az is elég, ha egyszerűen keresztény… –, de azt azért ne feledjük, hogy az elmúlt években nem egy muszlim végzett ki módszeresen katolikusokat, csak a vallásuk miatt. 

Rendben, tegyen így.

Evangélikus, vagyis nem köti a cölibátus. Hogy a saját neméhez vonzódik az legyen az ő felelőssége, ha nem lenne püspök, vagyis a jóisten nem bízott volna rá sokezer lelket, akkor nem is foglalkoznék vele. Bár ennek is lehet társadalmi hatása. A muszlim imádatnak viszont biztosan lesz, vagy talán már van is. 

Mert ez a szépasszony azt mondta korábban, hogy el kell távolítani a kereszteket a templomokból, mert zavarja az oda betérő muszlim kirándulókat. 

Mindent értünk, ugye?

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/74496/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-06-13 17:26:38
Igen, Kata !
Aki így nyilatkozik, az valóban nem keresztény, de - teszem hozzá - biztos, hogy nem is normális !!!!!
Ennél a vég nélkül tévelygő idiótánál alapvetően két dolgot kellene tisztázni:
1. ) Akkor is így beszélne ez a szipirtyó, ha a saját családtagjait erőszakolnák meg minden másnap ezek a hitvány férgek ?!
Gondolom csak az apjáról, meg az anyjáról, esetleg a testvéréről beszélhetünk, mert két homokos nő kapcsolatából - a tudomány mai állása szerint - ritkán szokott gyerek születni !!!!
2.) A másik eset: lehet, hogy ez a süket tyúk direkt igényelné azt, hogy naponta őrajta menjen végig egy futballcsapatnyi muszlim csavargó ?!
Válaszolok
kata 2019-06-12 21:01:38
Ha ennyire imádja a muszlimokat ez a ronda féreg, miért nem megy közéjük igét hirdetni a saját hazájukba? Vagy tudja, hogy csúnya vége lenne három ok miatt is? Ennek is csak a szája jár, mert tudja, hogy kifiléznék ha a muszlimok között leszbikusként, nőként, keresztényként kezdene prédikálni. Egyébként szerintem ennek köze nincs a kereszténységhez, mert aki így nyilatkozik, az nem keresztény.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?