Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Feláldozhatók


Csak jönnek és jönnek a jobbnál jobb – igazából bal – főpolgármester-jelöltek. Olyan ez az egész, mintha a Feláldozhatók című film új részét forgatnák.

És már megint ki járt legjobban az egészben? Horváth Csaba, az MSZP jelöltje, aki a baloldali előválasztás nulladik körének, pótselejtezőjében esett ki. Neki már mindegy, szervezheti a nyaralást, mehet lubickolni – jelen állás szerint neki üres lesz az ősz. (Hacsak nem igazak a rémhírek, miszerint a zuglóiak kapják nyakukba Horváth urat.) Ugyanakkor Karácsony Gergely nem unatkozik majd, mert a zuglói politikus – „politikus” – kapja szépen a riválisokat, onnan is, ahonnan nem várta, mert ugye a kis naív bízott Gyurcsány Ferencben, aki aztán megüzente Klára asszonnyal, hogy mégsem Karigeri lesz a jelölt, hanem a hiperfüggetlen újságíró Kálmán Olga. 

És ugye van még a mindig és minden felett álló Puzsér Róbert, aki sikeresen asszisztált az LMP teljes szétveréséhez, meg a monentumos fickó, akinek a nevét nem biztos, hogy érdemes megtanulni, de azért véssük ide: Kerpel-Fronius Gábor. És akkor megjelent a színen Schmuck Andor – már épp' hiányzott –, aki amúgy dalban mondta el, már 2010-ben is. 

Komolyan mondom, hogy ez már több, mint vicces. De még a nevetségesnél is rosszabb. Tényleg olyanok, mint amikor Stallone összegyűjti az öreg haverokat és lövöldöznek mindenfelé, meg fel is robbantanak néhány dolgot. Mondjuk jöhetne még néhány cimbi: Gáspár Győző, Fekete Pákó, vagy bárki a Budapest TV műsoraiból. 

Van még hely a feláldozhatók között. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/74457/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-13 18:12:09
Én azért a film készítőinek nevében kikérném az összehasonlítást !!!
Aztán még valamit ajánlanék az úgynevezett baloldal "jeles képviselőinek, vezetőinek" figyelmébe:
• Gróf Széchenyi István először csinált valamit, és csak azután bolondult meg, ti pedig…..?!
Válaszolok
sillokata
sillokata 2019-06-12 18:06:31
A nem kis különbség a Feláldozhatók csapata és ezek között, hogy Stallonéék mégiscsak letettek vmit az asztalra, kárt senkinek sem okoztak és a filmjeik megnézése után nem maradtak a nyakunkon ????
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?